آشپزی بدون عشق معنا ندارد

رولت اسفناج و ژامبون نام نویسنده :فاطمه جعفری

رولت اسفناج.jpg

رولت اسفناج

مواد لازم برای رولت اسفناج

اسفناج خورد شده 5/1 لیوان

تخم مرغ 3 عدد درشت

آرد 1 قاشق غذاخوری

ادویه ها فلفل قرمز زرد چوبه نمک به مقدار کافی

مواد میانی رولت اسفناج کالباس 2 عدد

پنیر گودا یا پنیر پیتزا

طرز تهیه رولت اسفناج

ابتدا اسفناج و تخم مرغها و فلفل قرمز و زدچوبه و نمک رو با هم خوب مخلوط می کنیم

قالبمون رو چرب میکنیم ترجیحا مستطیلی باشه  بعد موادمون رو داخل تابه می ریزیم

سپس در فری که از یکربع قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردیم در طبقه وسط فر قرار میدهیم به مدت ۲۰ دقیقه

اگه نمیخواید داخل فر بزارید باید انقده ماهر باشید که بتونید رولت رو  روی اجاق پشت و روش کنیدو رولت سالم بمونه

بعد از پخت از فر خارج کنید نباید روی رولت سرخ شده باشه والا خشک میشه و رول کردنش مشکل میشه

بعد بزاریدش داخل کاغذ روغنی و روی رولت رو ابتدا کالباس و بعد پنیر گودا یا پنیر پیتزا بریزید که من توی خونه دو تا پنیر

گودا داشتم مجبور شدم مابقیش رو پنیر پیتزا بریزم بهتون توصیه میکنم پنیرا گودا بریزید فوق العاده خوشمزه میشه

بعد با احتیاط از یک سمت شروع به رول کردن رولت کنید

سپس با کاغذ روغنی دور رولت می پیچیم و مثل شکلات از اطرافش می بندیم

بزاریدش داخل فر دماش نباید زیاد باشه تا حدی که پنیر داخل رولت رو آب کنه همین

بعد از اینکه از فر خارجش کردید به مدت 1 ساعت بزارید داخل یخچال

و سپس موقع سرو هم 1 سانت 1 سانت با چاقوی تیز رولش کنید

حتما این پیش غذا رو امتحان کنید خیلی خوشمزست

در ضمن از سبزی کوکو هم به جای اسفناج می تونید استفاده کنید


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید