آشپزی بدون عشق معنا ندارد

اشکنه مغز پسته نام نویسنده :fatemeh noroozi

یک عدد  پیاز  بزرگ را با رنده ای که دانه های ریز دارد رنده میکنیم جوری که کاملا نرم شود. 

پیاز رنده شده را در روغن تفت داده  تا عسلی شود.

نمک و فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم. 

سپس به ازای هر نفر 2 قاشق غذا خوری مغز پسته پودر شده را به پیاز اضافه میکنیم و کمی (در حد چند ثانیه)تفت می دهیم.

اکنون مقداری آب اضافه کرده صبر میکنیم تا جوش بیاید. 

نکته: 1.ده دقیقه اول که به جوش آمد؛در دیگ را نمیگذاریم تا  سر نرود.

         2.هر چه غلیظ تر باشد و آب کمتری استفاده شود ،خوشمزه تر میشود.

این غذا حداقل به مدت یک ساعت باید با شعله کم  روی اجاق باشد تا جا بیفتد و روغن سبزرنگی رو بیاندازد.

می توان همراه با سبزی خوردن و پیازچه سرو کرد. 


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید