آشپزی بدون عشق معنا ندارد

لقمه کدو نام نویسنده :فاطمه جعفری

لقمه کدو.jpg

برای لقمه کدو احتیاج به سه چهار تا کدوی متوسط داریم، کمی روغن زیتون، آبلیمو و نمک و فلفل و پودر سیر، پنیر خامه ای، جعفری خرد شده، هویج رنده شده

کدوها رو خوب میشوریم. بدون اینکه پوستش رو بگیریم به صورت طولی ورقه ورقه برش میزنیم. روی هر ورقه روغن زیتون میمالیم و ادویه هایی که با هم مخلوط کردیم رو میپاشیم. با حرارت کم مختصری سرخش میکنیم (فقط در حدی که نرم و قابل انعطاف بشه). حالا روی ورقه های کدو پنیر خامه ای میمالیم و جعفری و هویج رو میریزیم و رول میکنیم و در نهایت یک خلال دندون برای نگهداشتنش میزنیم. رول هامون رو هم میتونیم به عنوان دورچین استفاده، هم جداگانه در ظرفی جدا سرو کنیم(البته من پنیر رو با سیب زمینی آب پز مخلوط کردم و بعد از رول کردن کدو با قیف شکوفه زدم)

نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید