آشپزی بدون عشق معنا ندارد

قنبر پلو شیراز نام نویسنده :حمید برزگری

Picture6_351x480.jpg

یک غذای سنتی تشریفاتی شیرازی هست که در میهمانی ها و مناسبت ها پخته می شود. این غذا را همراه با سالاد شیرازی سرو می کنند. و حالا برای ناهار آماده کرده ام. طعمی بین ترش و شیرین داره و خیلی هم خوشمزه است. جای همتون خالی. در کل، طعمش به اسمش نمیخوره :))))

مواد لازم
برنج، ۴ پیمانه
گوشت چرخ کرده مخلوط، ۵۰۰ گرم
مغز گردو، ۱۰۰ گرم
کشمش پلویی، ۲۰۰ گرم
رب انار، ۴ قاشق سوپخوری
پیاز، ۱ عدد درشت
آرد نخود چی، ۵۰ گرم
نمک و فلفل و زردچوبه و روغن، به میزان لازم

طرز تهیه
1. گوشت چرخ کرده را در یک کاسه بریزید. نمک، فلفل، آرد نخودچی و زردچوبه اضافه کنید و خوب ورز دهید. از گوشت, قلقلی های کوچکی به اندازه گردو درست کنید و در روغن سرخ کنید و در ظرفی کنار بگذارید.
2. پیاز را خلالی خرد کنید و در یک تابه بریزید و اجازه بدهید تا پیاز طلایی رنگ و سرخ شود. وقتی پیاز سرخ شد، گردوهای نگینی خرد شده را اضافه کرده و کمی تفت بدهید.

3. رب انار را اضافه کنید. کمی نمک بریزید و اجازه بدهید تا رب انار سفت و آب کشیده بشود.

4. در همین مدت، کشمش پلویی که از قبل خیس کرده  و آبکش کرده اید را اضافه کنید. تا کشمش ها هم تفت بخورند.
5. برنج را به روش کته یا آبکش آماده کنید و از مواد گوشتی و مواد آماده شده را لا به لای پلو بگذارید و اجازه بدهید تا پلو دم بکشد. و در هنگام سرو میتوانید برنج و مواد را مخلوط کنید.

نکات طلایی 

 1. مراقب باشید که کشمش ها نسوزند. و بعد از اضافه کردن سریع هم بزنید.

2. برای قلقلی های گوشت میتوانید از پودر سیر و سایر ادویه جات برای معطر کردن استفاده کنید. 


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید