آشپزی بدون عشق معنا ندارد

بورانی لبو

بورانی لبو از پیش‌غذاهای کهن و قدیمی ایران است که رنگ و لعاب ویژه‌ای به سفره ایرانی می‌بخشد. ترکیب ماست و لبو رنگ صورتی خوشایندی را به این پیش غذا می‌دهد که معمولاً کودکان بد غذا، با این رنگ صورتی به وجد می‌آیند.

بورانی لبو.JPG
4 نفر تعداد نفرات 10 دقیقه زمان آماده سازی

مواد لازم

ماست چکیده 400 گرم
شکر 1 قاشق چایخوری
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده) به مقدار لازم
لبو (پخته و رنده‌شده) 150 گرم

طرز تهیه

ماست، شکر، مقداری نمک و فلفل سیاه را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید سپس لبو را به آن بیافزایید و هم بزنید. بورانی لبو را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با مقداری ماست چکیده و گل‌های لبو تزیین و سرو کنید.

صدای مشاور
لبو به‌دلیل برخورداری از فیبر و اسید فولیک، چربی خون را کاهش می‌دهد و باید در سبد غذایی بیماران قلبی قرار گیرد. همچنین لبو باکتری‌های مضر معده را شستشو می‌دهد و به‌دلیل غنی بودن از نظر آنتی‌اکسیدان، می‌تواند ماده غذایی مناسبی برای پیشگیری از دردهای مفصلی باشد.


نظر خود را بنویسید

minoo1223 [ ۰۹ اسفند ۱۳۹۴ ]
پاسخ
سلام بسیار عالی بود,
اما من بورانی لبو را با ترکیب لبو پخته و رنده شده,ماست خامه ای,گردو ریز خرد شده,مقدار کمی نعنا پودر شده و نمک و فلفل سیاه نیم کوب درست می کنم و بسیار خوش طعم می شود.
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید