آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کوکی عسلی

کوکی عسلی. 83.JPG
36 عدد تعداد نفرات 20 دقیقه زمان آماده سازی 1 ساعت زمان استراحت 12 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

بادام (باپوست و بوداده*) 115 گرم
کره 65 گرم
آرد نول 400 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
عسل 400 گرم
روغن مایع 55 میلی لیتر
تخم مرغ 1 عدد
وانیل شکری یک چهارم قاشق چایخوری
پرک بادام (بوداده*) تعدادی برای تزیین

طرز تهیه

آماده سازی:
بادام (باپوست و بوداده) را در غذاساز بریزید و کاملاً آسیاب کنید؛
 کره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود؛
 آرد نول، بیکینگ پودر و نمک را در ظرفی مخلوط و الک کنید؛
 سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

روش تهیه:
1. بادام، 300 گرم از عسل، روغن مایع و50 گرم از کره را در ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند؛
2. تخم مرغ و وانیل را به مخلوط بالا بیافزایید و مجدداً هم بزنید؛
3. مخلوط آرد را نیز به مواد بالا اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود. خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید؛
4. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 175 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید. خمیر را از یخچال بیرون آورید و از آن، گلوله هایی کوچک برداشته، در دست به شکل گِرد فرم دهید سپس آنها را بافاصله در سینی فر بچینید.

مراحل پایانی:
سینی فر را به مدت 10 تا 12 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده، قرار دهید تا شیرینی ها بپزند. در این فاصله، بقیه عسل و بقیه کره را در ظرفی بریزید  و کاملاً هم بزنید تا غلیظ شود. پس از پختِ کوکی ها، آنها را از فر بیرون بیاورید و تا گرم هستند، پرک های  بادام را با اندکی فشار روی آنها قرار دهید. پس از سرد شدن کوکی ها، روی آنها را با مخلوط عسل و کره تزیین و سرو کنید .


نکته

*برای بودادنِ آجیل، آنها را در تابه ای داغ و بدون روغن، روی حرارت زیاد تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
برای نگهداری بهترِ کوکی عسلی، آنها را روی هم نچینید


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید