آشپزی بدون عشق معنا ندارد

فروماژ پرالین موکا

فروماژ پرالین موکا.JPG
20 دقیقه زمان آماده ‏سازی 4 ساعت زمان استراحت

مواد لازم

ژله نسکافه ای طبق دستور داده شده
ژله شکلاتی طبق دستور داده شده
پرالین طبق دستور داده شده
شیر 75 میلی لیتر
پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 2 عدد
وانیل شکری یک قاشق چایخوری
پـودر نسکـــافه یک و یک دوم قاشق سوپخوری
پودر کاکائو 1 قاشق سوپخوری
شکر (نرم و دانه ریز) 70 گرم
خامه قنادی 150 گرم
خامه فرم گرفته مقداری برای تزیین
پودر نسکافه مقداری برای تزیین
شکلات چیپسی مقداری برای تزیین

طرز تهیه

آماده‌سازی:
ژله نسکافه ای و ژله شکلاتی را آماده کنید.
 پرالین را آماده کنید.
 شیر را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود اما نجوشد.
 پودر ژلاتین را به همراه 75 میلی لیتر آب سرد در ظرفی ریخته و مخلوط کنید. بگذارید مخلوط 5 دقیقه بماند سپس آن را روی حرارت بخار آبِ جوش قرار دهید تا ژلاتین کاملاً در آب حل شود (روش بِنماری).

 1. تخم مرغ، وانیل، پودر نسکافه، پودر کاکائو و شکر را در ظرفی ریخته و با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند.

2. شیر داغ را به تدریج به مخلوط تخم مرغ افزوده و مرتباً هم بزنید تا تا تخم مرغ با شیر همدما شود. مخلوط را در ظرف نسوزی ریخته و روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید  در این حین مرتب هم بزنید تا کمی غلیظ شود سپس آن را از روی حرارت بردارید.

3. مخلوط ژلاتین را به مخلوط تخممرغ افزوده و هم بزنید سپس ظرف مخلوط را درون ظرف یخ قرار دهید تا خنک شود.

 4. خامه قنادی را در ظرفی با همزن برقی هم بزنید تا فُرم بگیرد سپس مخلوط خنکشده بالا را به آن بیافزایید و هم بزنید.

مراحل پایانی:
با مقداری از ژله های شکلاتی و نسکافه ای قالب خورده دیواره لیوان را تزیین و بقیه آن را به صورت مکعبی خرد کنید و به همراه نیمی از پرالین خردشده به مخلوط فروماژ افزوده و هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند سپس آن را در لیوانهای سرو بریزید و 4 ساعت، در یخچال قرار دهید تا ژله کاملاً ببندد. پس از این مدت، فروماژ پرالین موکا را با مقداری خامه فرم گرفته، بقیه پرالین، مقداری پودر نسکافه و شکلات چیپسی تزیین و سرو کنید.
روش تهیه ژله نسکافه‌ای:
در ظرفی، یک بسته پودر قهوه فوری، 2 قاشق سوپخوری شکر، یک قاشق سوپخوری ژلاتین و 225 میلی لیتر آبِ جوش بریزید و مخلوط کنید تا پودر قهوه و ژلاتین کاملاً در آب ِجوش حل شود. مخلوط را در ظرف مستطیل شکل کوچکی ریخته و 4 ساعت، در یخچال قرار دهید تا ژله کاملاً ببندد. پس از این مدت، نیمی از ژله را به شکل مکعبهای کوچک بُرش بزنید و بقیه را با کاتر دلخواه قالب بزنید. 
روش تهیه ژله شکلاتی:
مانند ژله نسکافه ای تهیه میشود با این تفاوت که به جای پودر قهوه از پودر هاتچاکلت استفاده میشود.
روش تهیه پرالین
50 گرم مغز فندق خام را در سینی فر بچینید و 10 دقیقه در طبقه وسط فری که از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 160 درجه سانتیگراد گرم کردهاید، قرار دهید تا تُست شوند. 50 گرم شکر را در تابه ای ریخته و بگذارید کاملاً کاراملی و ذوب شود سپس آن را روی مغزهای تست شده بریزید و بگذارید خنک شود. پس از آن، فندق ها را خرد کنید.

نکته

چنانچه قصد دارید این دسر را به صورت قالبی تهیه کنید، مقدار ژلاتین را 5 قاشق سوپخوری در نظر بگیرید.
هنگام اضافه کردن شیر گرم به تخم مرغ، دقت کنید که شیر را به تدریج به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید. اضافه کردن یکباره شیره گرم به تخم مرغ موجب لخته شدن آن میشود.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید