آشپزی بدون عشق معنا ندارد

رول سالمون پنیری

659124رول سالمون پنیری.JPG
4 نفر تعداد نفرات 15 دقیقه زمان آماده ‏سازی 30 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

پنیر خامه‌ای 200 گرم
شبت (پاک و خردشده) 20 گرم
گشنیز (پاک و خردشده) 20 گرم
رنده پوست لیموترش 1 قاشق سوپخوری
آب‌لیموترش تازه 1 قاشق سوپخوری
سیر (کوبیده‌شده) 2 حبه
زنجبیل (رنده‌شده) 1 قاشق چایخوری
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده) به مقدار لازم
ماهی سالمون (فیله‌شده) 4 تکه 200 گرمی
برگ پیازچه بلانچ کردن به تعداد لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
پیاز قرمز (حلقه‌ای خردشده) مقداری برای سرو
کلاهک قارچ مقداری برای سرو
گوجه‌فرنگی مینیاتوری مقداری برای سرو
سس گشنیز و لیمو طبق دستور داده‌شده

طرز تهیه

1. پنیر خامه ای، شبت، گشنیز، رنده پوست لیموترش، آبلیموترش تازه، سیر و زنجبیل را در ظرفی ریخته و هم بزنید سپس مقداری فلفل سیاه به آن اضافه و مزهدار کنید.
2. روی فیله های ماهی سالمون دست بکشید و چنانچه استخوانی از ماهی را لمس کردید، به کمک انبر آنها را خارج سپس مخلوط پنیر را روی فیله ها بمالید. فیله را رول کرده و برگ پیازچه را دور فیله گره بزنید.
3. فیله های ماهی را با نمک و فلفل سیاه مزه دار کرده و با قلم موی مخصوص آشپزی، روی آنها روغن زیتون بمالید سپس در سینی فر چربشده بچینید.
4. سینی را 30 دقیقه در طبقه وسط فری که از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کردهاید، قرار دهید تا فیله های سالمون بپزند. پس از این مدت، سینی را از فر خارج کرده و رول سالمون پنیری را در ظرف مورد نظر قرار دهید و به همراه پیاز، قارچ، گوجه فرنگی مینیاتوری و سس گشنیز و لیموترش سرو کنید.

روش تهیه سس گشنیز و لیمو: 20 گرم گشنیز (پاک و خردشده)، 45 میلی لیتر روغن زیتون و 30 میلی لیتر آبلیموترش تازه را در ظرفی بریزید و هم بزنید سپس با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.

.سالمون از ماهیهای چرب است که بهدلیل امگا 3 بالا، سطح کلسترول بد را کاهش میدهد و عملکرد مغز را تقویت میکند.


نکته

سالمون برای دارندگان هر چهار گروه خونی مفید است.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید