آشپزی بدون عشق معنا ندارد

شیرینی سپه‌سالاری

سپه سالاری.JPG
15 دقیقه زمان آماده ‏سازی 60 دقیقه زمان استراحت 12 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

آرد نول 400 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
پودر قند 120 گرم
کره 100 گرم
روغن قنادی 100 گرم
هل (پودرشده) 1 قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ 2 عدد
زنجبیل (پودرشده) 1 قاشق چایخوری
ماست 60 گرم
زعفران 1 قاشق چایخوری
پسته (پودرشده) مقداری برای تزیین

طرز تهیه

آماده‌سازی
  در ظرفی، آرد و بیکینگپودر را با هم مخلوط و دو بار الک کنید؛
  در ظرفی جداگانه، پودر قند را دو بار الک کنید؛
  سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

روش تهیه

1. در ظرفی، کره، روغن قنادی، پودر قند و هل را بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کرمرنگ شود؛
2. زرده تخممرغ و زنجبیل را به مخلوط بالا اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند سپس ماست را به آن بیافزایید و به هم زدن ادامه دهید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند؛
3. مخلوط آرد را بهتدریج به مایه بالا اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا خمیر نرمی بهدست آید سپس آن را با دست ورز دهید تا خمیر یکدستی بهدست آید. روی خمیر را با سلفون بپوشانید و بهمدت 30 دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا استراحت کند؛
4. پس از این مدت، از خمیر گلولههایی بهاندازه گردو بردارید و در دست گرد کنید سپس روی آنها مهر بزنید و نقش بیاندازید. شیرینیها را در سینی فر بچینید.

مراحل پایانی

با قلمموی مخصوص آشپزی، روی شیرینیها را به زعفران آغشته کنید و روی آن پودر پسته بپاشید. سینی را بهمدت 10 تا 12 دقیقه در طبقه وسط فری که از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کردهاید، قرار دهید تا شیرینیها بپزند. پس از این مدت، سینی را از فر خارج کنید و بگذارید بهمدت 30 دقیقه بمانند تا شیرینیها خنک شود. شیرینی سپهسالاری آماده سرو است.




نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید