آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کارامل ماکیاتو

کارامل ماکیاتو.JPG

مواد لازم

سیروپ کارامل 2 قاشق سوپخوری
شیر 1 لیوان
قهوه اسپرسو 25 میلی لیتر

طرز تهیه

اسپرسو را دم کنید؛ در طول دم کردن اسپرسو، شیر را بچوشانید؛ سیروپ کارامل را داخل لیوان بریزید. سپس شیر گرم را روی آن بریزید و حدود 20 تا 30 ثانیه صبر کنید تا فوم شیر از شیر جدا شود. سپس اسپرسو را از بالا داخل لیوان بریزید، تا در زیر فوم و بالاتر از شیر، لایه‌ای قهوه‌ای ایجاد کند. سپس قهوه را سرو کنید.

نکته

شیر نباید بجوشد و بخار از آن بلند شود، فقط حباب هایی روی شیر ایجاد شود (فوم شیر).


نظر خود را بنویسید

شقایق [ ۱۳ دى ۱۳۹۴ ]
پاسخ
میشه در مورد سیروپ کارامل یه توضیح بدین و اگه آمادس یه مارک که زیاد پیدا میشه معرفی کنید.
مدیر سایت سانازسانیا [ ۱۳ دى ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
بله عزیزم، سیروپ کارامل هم خارجی هم ایرانی در سوپرمارکت ها موجوده
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید