آشپزی بدون عشق معنا ندارد

سالاد مرغ کریسمس

سالاد مرغ کریسمس1.JPG
20 دقیقه زمان آماده سازی

مواد لازم

کنجد 2 قاشق سوپ خوری
سینه مرغ (نواری خرد و پخته‏ شده) 1 عدد
مارچوبه (چهار قسمت و بلانچ‌شده) 100 گرم
هویج (خلالی خردشده) 2 عدد
فلفل دلمه‌ای قرمز (خلالی خردشده) 1 عدد
ساقه کرفس (خلالی خردشده) 2 عدد
اسفناج (کوچک) 150 گرم
آب‌لیموترش 3 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون 3 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم

طرز تهیه

1. کنجد را به مدت یک تا دو دقیقه در تابه ای بدون روغن تفت دهید یا به مدت 15 دقیقه در فر با حرارت 190 درجه سانتی گراد قرار دهید تا تُست شود؛
2. در ظرفی مناسب، مرغ، مارچوبه، هویج، فلفل دلمه ای، کرفس، اسفناج و کنجد تفت داده شده را با یکدیگر مخلوط کنید؛
3. در ظرفی کوچک، آب لیموترش، روغن زیتون، فلفل و نمک را کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید تا سس یکدستی حاصل شود؛
4. سس آماده ‏شده را به مخلوط مرغ اضافه کرده و کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید، سپس سالاد را در ظرف موردنظر ریخته و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

احسان باقری [ ۱۱ دى ۱۳۹۴ ]
پاسخ
میشه بگید بلانچ به چه معناست
مدیر سایت سانازسانیا [ ۱۲ دى ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
ابتدا سبزیجات را یک دقیقه در قابلمه ای حاوی آب جوشان قرار داده و سریعاً داخل ظرفی حاوی آب سرد به مدت 15 ثانیه بریزید.
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید