آشپزی بدون عشق معنا ندارد

تارت خرمالو

تارت خرمالو.jpg
8 نفر تعداد نفرات 30 دقیقه زمان آماده ‏سازی 60 دقیقه زمان استراحت 1 ساعت زمان پخت

مواد لازم

(برای تهیه کراست)
آرد گندم (الک‌شده) دو یک دوم پیمانه (250 گرم)
پودر کاکائو (الک‌شده) 1 پیمانه (60 گرم)
پودر شکر (الک‌شده) یک دوم پیمانه (60 گرم)
نمک 1 قاشق چایخوری
کره (مکعبی خردشده) یک و یک دوم پیمانه (230 گرم)
خرمالو (خشک‌شده) مقداری برای تزیین
خلال پسته مقداری برای تزیین
مواد میانی طبق دستور داده‌شده
(طرز تهیه مواد میانی)
ورق ژلاتین (خردشده) 5 عدد
خرمالو (پوره‌شده) 420 گرم
خامه صبحانه یک دوم پیمانه
شکر (نرم و دانه‌ریز) یک سوم پیمانه (50 گرم)
شربت افرا جایگزین یک چهارم پیمانه
شکلات تخته‌ای (خردشده) 80 گرم
جوزهندی (رنده‌شده) یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه

روش تهیه کراست:
1. فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید؛
2. آرد را همراه با پودر کاکائو، پودر شکر و نمک در غذاساز بریزید و مخلوط کنید، سپس کره را اضافه و مجدداً با یکدیگر مخلوط کنید تا به صورت خرده نان درآید؛
3.  پیمانه آب سرد به مخلوط بالا بیفزایید تا خمیر جمع شود، سپس روی آن را با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند؛
4. پس از این مدت، خمیر را از یخچال خارج کرده و مابین ورق روغنی قرار داده و با وردنه باز و صاف کنید، سپس خمیر  را داخل قالب تارت پهن کرده و سطح آن را با چنگال سوراخ کنید. قالب را به مدت 40 دقیقه، در فر قرار دهید تا بپزد. سپس آن را از فر خارج کنید، 
مواد میانی را داخل آن بریزید و در یخچال بگذارید تا خود را ببندد. سپس تارت را از یخچال خارج کرده، از داخل قالب درآورید و با خرمالوی خشک و خلال پسته تزیین و در ظرف موردنظر سرو کنید.

روش تهیه مواد میانی:

1. در ظرفی، ورق ژلاتین را در یک پیمانه آب سرد، خیس کنید تا نرم شود، سپس آبکش کرده و با فشار دست آّب آن را بگیرید؛
2. در ظرفی دیگر، خرمالو را همراه با خامه و شکر با همزن دستی، هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند، سپس شربت افرا، شکلات و ژلاتین را بیفزایید و روی حرارت قرار دهید تا حدی که مخلوط گرم و شکلات ذوب شود، پس از آن، جوزهندی را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید تا در دمای محیط، کمی خنک شود.

نکته

شربت افرا، شیره درخت افرا است که معمولاً از گونه های شکر قرمز و سیاه افرا به دست می آید و در حال حاضر، نوع صنعتی آن در فروشگاه‌های معتبر محصولات خوراکی عرضه میشود.

جایگزین

در صورت عدم دسترسی به شربت افرا، می‌توانید از عسل استفاده کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید