آشپزی بدون عشق معنا ندارد

پیتزا فیلوی گوجه‌فرنگی

پیتزا فیلوی گوجه فرنگی.jpg
4 نفر تعداد نفرات 20 دقیقه زمان آماده ‏سازی 25 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

کره (ذوب‌شده) 5 قاشق سوپخوری
خمیر فیلو 7 ورق
پنیر پارمزان (پودرشده) 7 قاشق سوپخوری
پنیر موتزارلا (رنده‌شده) 1 پیمانه
گوجه‌فرنگی (حلقه‌ای خردشده) 400 گرم
پیاز (نازک حلقه‌ای‌شده) 1 پیمانه
ارگانو (پودرشده) یک دوم قاشق چایخوری
آویشن (پودرشده) یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه و نمک (پودرشده) به مقدار لازم

طرز تهیه

1. فر را روی حرارت 175 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید؛
2. ظرف موردنظر را با کره چرب کنید، سپس خمیر فیلو را داخل ظرف قرار دهید و اضافی آن را از دورِظرف بگیرید. روی خمیر را چرب کنید و خمیر فیلو دیگری را روی خمیر اول قرار دهید، پنیر پارمزان را روی آن بریزید و به همین ترتیب الباقی خمیرها را نیز روی یکدیگر بچینید، سپس روی ظرف را با سلفون یا حوله مرطوب بپوشانید تا خمیر خشک نشود؛
3. روی خمیر را با کره چرب کنید، سپس به ترتیب پنیر موتزارلا، گوجه فرنگی، پیاز، ارگانو، آویشن، فلفل و نمک را روی آن بریزید و در آخر یک لایه پنیر پارمزان روی آن بپاشید و به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر گرم شده قرار دهید تا لبه خمیر طلایی رنگ شود. پس از این مدت، آن را از فر خارج کرده، برش دهید و سرو کنید.

نکته

پوشاندن خمیر فیلو با حوله مرطوب یا سلفون، مانع خشک‌شدن خمیر می‌شود.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید