آشپزی بدون عشق معنا ندارد

یک برش هندوانه خمیری

KKK_9035.jpg

مواد لازم

فوندانت* 200 گرم
رنگهای خوراکی سبز، قرمز یا صورتی و مشکی به مقدار لازم

طرز تهیه

KKK_9021

 1.  دو سوم از فوندانت را با رنگ قرمز یا صورتی رنگ کنید و ورز دهید تا یکدست شود سپس آن را به صورت استوانه نسبتاً قطوری فرم دهید.

KKK_90222

2. نیمی از خمیر باقیمانده سفید را روی سطح کار قرار دهید و به وسیله وردنه آن را باز کنید و به اندازه طول استوانه برش دهید سپس استوانه قرمز را روی آن قرار دهید و رول کنید، اضافات آن را با چاقو برش زده و کنار بگذارید.

KKK_9025

3. باقیمانده خمیر را به رنگ سبز درآورید و مانند مرحله قبل روی سطح کار قرار دهید، به وسیله وردنه آن را باز کنید و به اندازه طول استوانه برش دهید.

KKK_9026

4. استوانه تهیه شده را روی آن قرار دهید و رول کنید سپس اضافات آن را با چاقو برش بزنید.

KKK_9027

5. خمیر را روی سطح کار بغلتانید تا لایه ها کاملاً به یکدیگر بچسبند.

KKK_9028

6. با استفاده از نخ یا چاقوی تیز، استوانه را به قطر 2 تا 3 میلی متر برش بزنید.

KKK_9030

7. حلقه های تهیه شده را به کمک چاقوی تیز به فرم دلخواه برش بزنید.

KKK_9033

8. با قلم موی نازک و استفاده از رنگ مشکی، دانه های هندوانه را روی برش فوندانت نقاشی کنید و بگذارید خشک شود.

KKK_9035

 9. میتوانید قطعه ای به شکل مستطیل از گوشه هندوانه ها برش دهید و از آن برای تزیین لبه های ظرف دسر و نوشیدنی های یلدا استفاده کنید.

نکته

*برای تهیه خمیرفوندانت آماده به فروشگاههای لوازم قنادی مراجعه کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید