آشپزی بدون عشق معنا ندارد

مزه گل

مزه-گل.jpg
میزهایی که به مناسبت های خاص چیده میشوند، فارغ از جنبه تنوع و خوشمزگی غذاها، باید چشم نواز نیز باشند و میهمانان را به خوردن غذا، ترغیب کنند. دورچین ها و تزئین ها، باید اشتهابرانگیز و نشاندهنده قدرت میهمان نوازی و مدیریت میزبان باشند؛ در مراسمی مثل میهمانی های شب یلدا، مزه گل، میتواند انتخاب مناسبی باشد. برای آماده کردن آن، دو مرحله وجود دارد؛ در مرحله اول، تزئین تربچه و سپس آماده کردن اردور اصلی، آموزش داده خواهد شد.

1. دو عدد خیار را با ابزار مارپیچ میوه آرایی، به صورت مارپیچ درآورید؛
2. تربچه ها را طبق روش آموزش داده شده، آماده کنید و به مدت 30 دقیقه، در ظرفی حاوی آبِ سرد قرار دهید تا کاملاً باز شود؛
3. در ظرفی کوچک، 200 گرم پنیر خامه ای، فلفل قرمز و سه ساقه پیازچه (ریز خردشده) را با یکدیگر مخلوط کنید و در قیف، با سرماسوره شکوفه بریزید؛
4. مخلوط پنیر را، به شکل شکوفه، روی نان تست سبوسدار یا پپرونی (حلقه ای خردشده)، ماسوره بزنید و آن را با مقداری برگ جعفری تازه، تزیین کنید. خیار تزیین شده را روی آن قرار داده و تربچه آماده شده را نیز روی پنیر قرار دهید و سرو کنید.

1. ابزار توخالی کن را، داخل تربچه ای کشیده، فرو ببرید و نگهدارید؛
2. به وسیله چاقوی حکاکی، برش های نیم سانتیمتری از لبه کار، به سمت پایینِ دور تا دورِ تربچه ایجاد کنید. (برشها باید عمیق باشد، به طوری که نوک چاقو، به ابزار توخالی کن برخورد کند)؛
3. در انتها، ابزار را از انتهای تربچه خارج کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید