آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کاپ کیک انار

بنر-کاپ-کیک-انار.jpg
18 عدد تعداد نفرات 1 ساعت زمان آماده سازی 40 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

کره (به دمای محیط رسیده) 230 گرم
شکر (نرم و دانه‌ریز) 300 گرم
تخم‌مرغ 4 عدد
وانیل مایع 1 قاشق چایخوری
آرد گندم (الک‌شده) 190 گرم
پودر کاکائو (الک‌شده) 60 گرم
بیکینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری
آب انار 125 میلی‌لیتر
رویه کاپ‌کیک طبق دستور داده‌شده
دانه انار مقداری برای تزیین
شکلات مقداری برای تزیین
(مواد لازم برای تهیه رویه کاپ‌کیک)
کره (به‌دمای محیط رسیده) 125 گرم
پودر کاکائو (الک‌شده) 60 گرم
پودر شکر (الک‌شده) 385 گرم
شیر 80 میلی‌لیتر
وانیل مایع 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه

1. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید؛
2. در ظرفی، کره و شکر را با همزن برقی هم بزنید تا کرمرنگ شود؛ ابتدا یک تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید، به همین ترتیب تخم مرغ های بعدی را تک به تک بیفزایید و مخلوط کنید، سپس وانیل را اضافه کنید؛
3. در ظرفی، آرد، پودرکاکائو و بیکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط و مجدداً الک کنید؛
4. آب انار و مخلوط آرد را به تدریج به مخلوط تخم مرغ بیفزایید و با دور کند همزن برقی، هم بزنید تا کاملاً یکدست شود؛
5. داخل قالب مخصوص کاپ کیک، کاغذ مخصوص کاپ کیک قرار دهید و   قالب را با مایه آماده شده، پُرکنید و به مدت تقریبی 35 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا بپزد؛
6. پس از این مدت، قالب را از فر بیرون آورید و بگذارید به مدت چهار تا پنج دقیقه بماند تا خنک شود، سپس کاپ کیک را از قالب خارج کنید و روی توری سیمی قرار دهید تا کاملاً خنک شود، رویه کاپ کیک آماده شده را داخل قیف با سرماسوره موردنظر ریخته و روی کاپ کیک را با طرح دلخواه بپوشانید، سپس آن را با دانه انار و شکلات تزیین کرده و در ظرف موردنظر سرو کنید.

روش تهیه برای رویه کاپ‌کیک

1. در ظرفی، کره را با همزن برقی، هم بزنید تا نرم شود، سپس پودر کاکائو و پودر شکر را به آن بیفزایید و مجدداً هم بزنید؛
2. شیر و وانیل را به مواد بالا اضافه کرده و کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید تا یکدست شود.


فکر بکر

• برای یکاندازهشدن سایز کاپکیکها، میتوانید مایه را با قاشق بستنی به قالب اضافه کنید.
• میتوانید این کاپکیک را بدون رویه هم سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید