آشپزی بدون عشق معنا ندارد

چیزکیک لیوانی انار

چیزکیک-لیوانی-انار.jpg

مواد لازم

پودر بیسکویت 250 گرم
کره (ذوب شده) 100 تا 120 گرم
پودر ژلاتین یک و نیم قاشق سوپخوری
آب سرد 3 قاشق سوپ‌خوری
پنیر خامه ای 500گرم
شکر (نرم و دانه ریز) 100گرم
خامه صبحانه 300 گرم
شیر سرد 5 قاشق سوپخوری
آب جوش یک و نیم پیمانه
پودر ژله انار 1 بسته
دانه انار 200 گرم
برگ نعناع مقداری برای تزیین

طرز تهیه

1. در ظرفی، بسته پودر بیسکویت را با کره مخلوط کنید تا کاملاً یکنواخت شود؛ به اندازه 2 قاشق سوپخوری از مخلوط را در کف لیوانهای دسر مورد نظر بریزید و با سر انگشتان آن را فشرده کنید تا صاف شود سپس لیوانها را به مدت تقریباً 15 دقیقه در فریزر قرار دهید.

2. بسته پودر خامه را در ظرف همزن بریزید، شیر را به آن بیافزایید و به مدت تقریباً 3 دقیقه با دور تند هم بزنید تا فرم بگیرد و سفت شود. پنیر خامه ای را درون همزن بریزید و به مدت 1 تا 2 دقیقه با دور متوسط هم بزنید تا یکنواخت شود.سپس شکر را اضافه کرده و دوباره هم بزنید .خامه صبحانه و شیر را هم اضافه کرده و بوسیله همزن برقی بزنید تا کاملا یکدست شود . 

3. پودر ژلاتین را با  آب مخلوط کرده و روی حرارت غیرمستقیم آماده کرده و به مخلوط بالا اضافه کنید و سریع هم بزنید . 

4. مایه آماده شده را با قیف داخل لیوانها بریزید تا نیمی از ارتفاع لیوان را پُر کند، سپس روی آن را صاف کنید.

5. لیوانها را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا چیزکیک کاملاً خودش را بگیرد.

6. در این فاصله، در ظرفی  پودر ژله انار را با یک و نیم پیمانه آب جوش بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا ژلاتین در آب حل شود. آب انار را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند.

 7. لیوانها را از یخچال خارج کنید و 1 تا 2 قاشق سوپخوری از دانه های انار را روی چیزکیک ها بریزید و در ادامه لیوانها را تا نزدیکی لبه آنها با ژله انار پُر کنید و مجدداً لیوانها را یک ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله کاملاً بسته شود. در پایان میتوانید، روی لیوانهای دسر خود را با برگهای نعناع تزیین کنید.



نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید