آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کیک انار

Pomegranate-Christmas-Cake-Recipe-4.jpg
10 تعداد نفرات 30 دقیقه زمان آماده سازی 45 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

تخم مرغ 4 عدد
شکر قهوه‌ای جایگزین 1 پیمانه (150 گرم)
شکر سفید (نرم و دانه‌ریز) یک سوم و 1 پیمانه (200 گرم)
روغن مایع سه چهارم پیمانه
آرد گندم (الک‌شده) یک دوم و 2 پیمانه (255 گرم)
پودر کاکائو یک دوم پیمانه (30 گرم)
بیکینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری
آب‌انار یک هشتم و 1 پیمانه (185 میلی‌لیتر)
رنگ خوراکی (قرمز) به مقدار لازم
کره به مقدار لازم
دانه انار (خشک) مقداری برای تزیین
وانیل مایع 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه

1. فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید؛
2. در ظرفی، تخم مرغ، شکرسفید و قهوه ای را به مدت پنج دقیقه با دور متوسط همزن برقی، هم بزنید تا سفید و یکدست شود، سپس وانیل و روغن مایع را اضافه و کاملاً مخلوط کنید؛
3. در ظرفی دیگر، آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط و الک کنید؛
4. مخلوط آرد، آب انار و رنگ خوراکی را به مخلوط تخم مرغ به تدریج بیفزایید و با همزن برقی، هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود؛
5. داخل قالب به قطر 25 سانتیمتر و ارتفاع 8 سانتیمتر را با کره چرب کنید. سپس مایه کیک را درون قالب بریزید و آن را به مدت تقریبی 45 دقیقه در فر گرم شده قرار دهید تا بپزد؛
6. پس از پخت کیک، آن را از فر خارج کنید و با دانه های انار خشک تزیین و سرو کنید.

نکته

در صورت تمایل، می‌توانید پودر کاکائو را از دستور حذف کرده و به همان مقدار، آرد اضافه کنید.

جایگزین

در صورت عدم دسترسی به شکر قهوه‌ای، می‌توانید از شکر سفید به همان مقدار استفاده کنید.


نظر خود را بنویسید

سحر خسرونژاد [ ۲۹ آذر ۱۳۹۴ ]
پاسخ
سلام میبخشید این چیزی که حالت ژله ای داره اما خودشو مثل ژله نمی گیره روی تارت های میوه هم استفاده میشه الان هم به نظر میاد روی انار ها باشه طرز تهیه آشو میشه بگید لطفا با سپاس بی نهایت
مدیر سایت سانازسانیا [ ۰۱ دى ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
سلام دوست عزیزم
500 میلی لیتر آب انار را با 100 گرم شکر به همراه دو قاشق سوپخوری نشاسته ی ذرت روی حرارت با هم مخلوط کنید تا غلیظ شود
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید