آشپزی بدون عشق معنا ندارد

رول پنیر

KKK_1514.jpg
30 دقیقه زمان پخت 60 دقیقه زمان آماده سازی

مواد لازم

پنیر چدار 200 گرم
سیر (کوبیده شده) 2 حبه
اورگانو (پودر شده) جایگزین یک قاشق چای خوری
فلفل قرمز (پودر شده) یک هشتم قاشق چایی خوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپ‌خوری
نمک و فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
فلفل دلمه‌ای قرمز و زرد ار هر کدام یک دوم عدد
خمیر فیلو جایگزین 1 بسته
روغن مایع مقداری برای سرخ کردن
سس دلخواه مقداری برای سرو

طرز تهیه

1. پنیر را به شکل مستطیل، به ابعاد 5×1 سانتی متری بُرش بزنید سپس آن را به همراه سیر، اورگانو، فلفل قرمز، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه در ظرفی دردار بریزید و به مدت 30 دقیقه، در یخچال استراحت دهید تا مزه دار شود؛
2. پس از این مدت، فلفل های دلمه ای را به مدت 10 دقیقه، روی صفحه گریل گرم شده گریل کنید سپس آن ها را داخل کیسه پلاستیکی قرار دهید تا خنک شوند. پس از این مدت، پوست آن ها را بگیرید، دانه های آن ها را خارج و به صورت نواری خرد کنید؛
3. خمیرهای فیلو را به ابعاد 10×8 سانتی متری بُرش بزنید. روی هر خمیر، یک قطعه پنیر و یک بُرش فلفل دلمه ای زرد و قرمز قرار دهید. خمیر را از هر دو طرف تا بزنید سپس آن ها را رول کنید؛
4. رول های آماده شده را در تابه ای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، از هر دو طرف سرخ کنید سپس آن ها را از تابه خارج کنید و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود. رول های پنیر را به همراه سس دلخواه سرو کنید.

جایگزین

در صورت عدم دسترسی به اورگانو و خمیر فیلو، به ترتیب از همان مقدار آویشن (پودرشده) و خمیر یوفکا استفاده کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید