آشپزی بدون عشق معنا ندارد

ساندویچ به سبک ترکی

در خیابان‌های استانبول

ساندویچ-به-سبک-ترکی.jpg
4 نفر تعداد نفرات 20 دقیقه زمان آماده ‏سازی 6 ساعت زمان استراحت 6 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

پیاز (رنده و آب‌گرفته‌شده) 2 عدد
سیر (کوبیده‌شده) 2 حبه
روغن زیتون یک دوم پیمانه
آب‌لیموترش تازه 2 قاشق سوپ‌خوری
اورگانو (پودرشده) 1 قاشق چای‌خوری
زردچوبه (پودرشده) یک دوم قاشق چای‌خوری
ادویه کاری (پودرشده) یک هشتم قاشق چای‌خوری
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده) به مقدار لازم
استیک گوساله (نازک ورقه‌ای خرد‌شده) 500 گرم
سینه مرغ (نصف‌شده) 2 عدد
سس زادزیکی طبق دستور داده‌شده
نان چیباتا (نصف‌شده) جایگزین 4 عدد
گوجه‌فرنگی (ورقه‌ای خردشده) 4 عدد
کاهو (خردشده) 8 برگ

طرز تهیه

1. در ظرفی، پیاز، سیر، روغن زیتون، آبلیموترش تازه، اورگانو، زردچوبه، ادویه کاری، مقداری نمک و فلفل سیاه را بریزید و کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید؛
2. ورقه های استیک و سینه مرغ را در ظرف حاوی مواد مرینیت فوق قرار دهید تا کاملاً به مخلوط آغشته شوند، روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت 5 تا 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا استیک مرغ کاملاً مزه دار شود؛
3. در این فاصله، سس زادزیکی را آماده کنید؛
4. استیک و مرغ را از مواد مرینیت خارج کنید سپس آنها را در تابه گریل بچینید (طوریکه روی هم قرار نگیرند)، مقداری نمک روی آنها بپاشید و از هر طرف به مدت 3 دقیقه گریل کنید تا قهوهایرنگ و ترد شوند؛
5. روی نیمی از نانها، ورقه های گوجه فرنگی، کاهو و استیک را قرار دهید سپس سس زادزیکی، یک لایه مرغ و مجدداً مقداری سس روی آنها بریزید، نانهای باقیمانده را روی مواد قرار دهید و سرو کنید.


روش تهیه سس زادزیکی
در ظرفی دردار، 100 گرم خامه ترش، 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون، یک قاشق سوپخوری آبلیموترش تازه، مقداری نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده)، 10 گرم شبت تازه (پاک و خردشده) و یک حبه سیر (کوبیده شده) بریزید و کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید، روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت یک شب در یخچال استراحت دهید.

نکته

* قسمت سر و ریشه پیاز را با چاقو جدا کنید؛ چاقو را زیر لایه اول پوست پیاز قرار دهید و پوست پیاز را تا قسمت پایین پیاز بُرش دهید و جدا کنید سپس پیاز را رنده کنید و با تنظیف آب اضافی آن را بگیرید.
** ادویه کاری شامل زردچوبه، دارچین، هل، زیره و تخم گشنیز است که به‌صورت آسیاب‌شده با پودر سیر مخلوط شده‌اند.

جایگزین

در صورت عدم دسترسی به نان چیباتا، می‌توانید از نان همبرگر استفاده کنید.


نظر خود را بنویسید

مریم [ ۱۸ آذر ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
خوب بود
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید