آشپزی بدون عشق معنا ندارد

انواع اسموتی

اسموتی، در واقع همان شیک است که با میوه های یخ زده ترکیب و با پوره یخ، غلیظ میشود همچنین گاهی به آن ماست خامه ای و بستنی نیز میافزایند.

KKK_0740.jpg

طرز تهیه

اسموتی ایرانی
4 عدد خیار (با پوست و حلقه ای خردشده)، 3 عدد برگ نعناع (پاک شده)، 60 میلیلیتر شربت سکنجبین و مقداری یخ را در مخلوط کن بریزید و کاملاً مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند سپس آن را در لیوانهای سرو بریزید و با برگ نعناع تزیین و سرو کنید.

اسموتی گلابی
4 عدد گلابی (بدون پوست و هسته)، 300 میلیلیتر شیر، 100 گرم ماست خامه ای، 70 گرم عسل و مقداری یخ را در مخلوط کن بریزید و کاملاً مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند سپس آن را در لیوانهای سرو بریزید و با بُرشی از گلابی و مقداری پودر پسته تزیین و سرو کنید.

اسموتی مولن رژ
300 گرم گیلاس (بدون هسته)، 300 گرم توتفرنگی، 300 گرم شاتوت و  مقداری یخ را در مخلوط کن بریزید و کاملاً مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند سپس آن را در لیوانهای سرو بریزید و با بُرشی از توت فرنگی تزیین و سرو کنید.


تروپیکال اسموتی
300 گرم آناناس (مکعبی خردشده)، 2 عدد انبه (مکعبی خردشده)، 2 عدد موز (حلقه ای خردشده)، 3 قاشق سوپخوری عسل، 200 میلیلیتر شیر نارگیل و  مقداری یخ را در مخلوط کن بریزید و کاملاً مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند سپس آن را در لیوانهای سرو بریزید و با بُرشی از آناناس تزیین و سرو کنید.



نکته

در تروپیکال اسموتی:
مقدار شیرینی اسموتی‌ها، به ذائقه شما بستگی دارد. بنابراین می‌توانید مقدار مواد شیرین کننده را با توجه به ذائقه تان، کم یا زیاد کنید.

فکر بکر

در اسموتی مولن رژ:
در صورت تمایل، می‌توانید 500 گرم ماست خامه‌ای به مواد اضافه کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید