آشپزی بدون عشق معنا ندارد

جزیره گنج

جزیره-گنجok.jpg
4 نفر تعداد نفرات

مواد لازم

سیب زمینی 4 عدد (680 گرم)
گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند وگوساله) 400 گرم
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
پیاز داغ یک چهارم پیمانه (12 گرم)
آب گوشت 1 پیمانه (160 میلی لیتر)
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
کنسرو ذرت (بدون آب) یک دوم پیمانه (90 گرم)
کره یک سوم پیمانه ( 54 گرم)
کرفس (برای تزئین) 4 ساقه (320 گرم)

طرز تهیه

1.فر را روی حرارت 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی‌گراد) روشن کنید.

2.سیب‌زمینی‌ها را به وسیله چنگال سوراخ کرده و به مدت تقریباً یک ساعت یا تا زمان نرم شدن، آنها را در طبقه وسط فر قرار دهید.

3.سپس بوسیله چاقو یک سوم از ارتفاع آن را بردارید گوشت را با مقداری روغن تفت دهید تا آب آن کشیده شود.

4.پیاز داغ، نیمی از آب گوشت و نمک و فلفل را نیز افزوده و تفت دهید. سپس کنسرو ذرت را به آن اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.  

5.داخل سیب زمینی ها (3/2 باقیمانده) را با یک قاشق خالی کرده و در یک ظرف به همراه کره له کنید، سپس در یک بشقاب پوره سیب زمینی و بقیه آب گوشت را بریزید.

5.داخل سیب زمینی ها را هم با مخلوط گوشت پر کرده، قسمت کوچک تر سیب زمینی را روی آن قرار دهید. سپس روی پوره قرار دهید و با کرفس به عنوان یک درخت تزئین کنید.


جایگزین

به جای فر می‌توانید از مایکرویو با قدرت متوسط استفاده کنید. دراین صورت چهار الی پنج دقیقه برای پختن سیب زمینی ها کافی است.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید