آشپزی بدون عشق معنا ندارد

مرغ خردلی

مرغ-خردلی.jpg
4 نفر تعداد نفرات 15 دقیقه زمان آماده ‏سازی 15 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

فیله مرغ (نواری خردشده) 800 گرم
نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
روغن زیتون (مخصوص سرخ کردن) 1 قاشق سوپ‌خوری
پیاز (نگینی خردشده) 3 قاشق سوپ‌خوری
سرکه سفید 80 میلی‌لیتر
خامه‌ترش 100 گرم
دانه خردل (پودرشده) 1 قاشق سوپ‌خوری
ترخون تازه (پاک و ریز خردشده) 10 گرم
فلفل قرمز (نیم‌کوب شده) به مقدار لازم

طرز تهیه

1. فیله های مرغ را با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید و در تابه ای حاوی روغن زیتون داغ، روی حرارت ملایم، به مدت 3 دقیقه، از هر طرف سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند سپس روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود؛
2. پیاز را در همان تابه، به مدت یک دقیقه، روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سرکه را به تابه اضافه و حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید؛
3. مخلوط پیاز و سرکه را به همراه مرغ، خامه ترش و دانه خردل در تابه گریل گرم شده بریزید سپس مرغ را از هر طرف، به مدت 3 دقیقه در تابه گریل کنید. در این حین، دائماً با قاشق از سس، روی فیله ها بریزید تا کاملاً به مواد آغشته شوند. پس از این مدت، مرغ خردلی را در ظرف مورد نظر بریزید، روی آن ترخون و فلفل قرمز بپاشید و سرو کنید.

نکته

* برای تهیه خامه ترش، به سوپرمارکت‌های معتبر مراجعه کنید. در غیر این صورت، 100 گرم خامه (فُرم‌گرفته) را با 2 قاشق سوپ‌خوری آب‌لیموترش تازه مخلوط کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید