آشپزی بدون عشق معنا ندارد

شیرینی کشمشی

شیرینی-کشمشی-ok.jpg
10 دقیقه زمان آماده ‏سازی 12 دقیقه زمان پخت 30 دقیقه زمان استراحت

مواد لازم

پودر قند 170 گرم
روغن جامد مخصوص قنادی 90 گرم
تخم مرغ 1 عدد
زرده تخم مرغ 1 عدد
وانیل شکری 4/1 قاشق چای‌خوری
آرد نول آرد نول 150 گرم
کشمش پلویی 50 گرم

طرز تهیه

آماده‌سازی

در ظرفی پودر قند را دوبار الک کنید؛
در ظرفی دیگر، آرد را دوبار الک کنید؛
فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 175 درجه سانتی‌گراد تنظیم و گرم کنید؛
کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

روش تهیه

1. در ظرفی، روغن و پودر قند را بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا مخلوط کرم رنگ شود؛
2. تخم مرغ، زرده تخم مرغ و وانیل را به مخلوط بالا اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ شود؛ 
3. آرد را به تدریج به مخلوط بالا اضافه کنید و با لیسک هم بزنید سپس کشمش را به آن بیافزایید و هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند؛
4. با قاشق از مخلوط بردارید و با فاصله مناسب از یکدیگر در سینی فر بچینید سپس سینی را به مدت 10 تا 12 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده، قرار دهید تا شیرینی ها بپزند و لبه آنها طلایی رنگ شود؛
5. پس از این مدت، سینی را از فر خارج کنید و بگذارید به مدت 30 دقیقه بماند تا شیرینی ها خنک شوند. شیرینی کشمشی آماده سرو است.


نظر خود را بنویسید

شکوفه شفیعی [ ۱۲ مرداد ۱۳۹۶ ]
پاسخ
سلام .ممنون از اموزشهاتون .میخواستم بپرسم کشمش باید قبل از اضافه شدن به مواد خیس خورده باشه یا همینطوری به مواد اضافه بشه.
مدیر سایت سانازسانیا [ ۰۳ آبان ۱۳۹۶ ]
وب‌سایت پاسخ
کشمش بدون خیس خوردن باید اضافه شود.
معصومه نیکان [ ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ ]
پاسخ
سلام. من این شیرینی را درست کردم عالی شد، ولی یک سوال داشتم، در مطالب گذشته گفته بودید که در شیرینی های سنتی مواد را خنک استفاده می کنیم، در این شیرینی باید مواد خنک باشند یا به دمای محیط رسیده باشند؟
pegah jalali [ ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ ]
وب‌سایت پاسخ
باید به دمای محیط برسد.
هانیه [ ۱۸ شهريور ۱۳۹۵ ]
پاسخ
سلام ...
ممنون از اموزشتون.سئوال داشتم، می تونم بجای روغن مخصوص قنادی از کره استفاده کنم؟
pegah jalali [ ۰۶ مهر ۱۳۹۵ ]
وب‌سایت پاسخ
بله
زهرا [ ۰۸ بهمن ۱۳۹۴ ]
پاسخ
سلام و ممنون از دستورات خوبتون.میخواستم بپرسم اگه بخوام کمی گلاب به این مواد اضافه کنم مشکلی پیش نمیاد؟و اینکه چه وقت باید اضافه کنم
مدیر سایت سانازسانیا [ ۱۰ بهمن ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
بله عزیزم شما میتونید گلاب رو هنگام تهیه ی مواد مایع شیرینی به آن اضافه کنید
المیرا راستی [ ۱۵ آذر ۱۳۹۴ ]
پاسخ
ممنون از دستور های عالیتون لطفا دستور شیرینی کشمشی نرم رو هم تو کانال تلگرام بذارید
مدیر سایت سانازسانیا [ ۱۸ آذر ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
ممنون از توجه شما
دوست عزیز شما میتوانید دستور شیرینی کشمشی را در پست های قبلی تلگرام پیدا کنید.
فاطره [ ۰۴ آذر ۱۳۹۴ ]
پاسخ
سلام.ممنونم از دستورات خوبتون. خواهش می کنم شرایط نگهداری شیرینی ها رو هم بگین. ممنونم
مدیر سایت سانازسانیا [ ۰۷ آذر ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
با سلام
کاربر عزیز در ظرف دربسته و جای خشک و خنک نگهداری کنید.
مریم آل هاشم [ ۲۴ آبان ۱۳۹۴ ]
پاسخ
باسلام
باید بگم من عاشق شیرینی کشمشی مخصوصا"نوع خشکش
هستم ومدت هاست دنبالش میگردم ووقتی دستورشو توی سایت
شما دیدم خیلی خوشحال شدم چون بااینکه آشپز حرفه ای نیستم ولی ازهردستوری خوشم نمیاد
مدیر سایت سانازسانیا [ ۲۵ آبان ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
ممنون از همراهی شما کاربر گرامی
سهیلا [ ۲۰ آبان ۱۳۹۴ ]
پاسخ
با سلام لطفا دستور شیرینی کشمشی نرم رو در سایتتون بگذارید ممنونم
مدیر سایت سانازسانیا [ ۲۲ آبان ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
حتما دوست عزیز،درخواست شمارو به واحد تحریریه و تولید محتوای سانازسانیا منتقل کردیم ،ممنون از همراهی و پیشنهادتون
سهیلا جمشیدپور [ ۱۷ آبان ۱۳۹۴ ]
پاسخ
من این شیرینی رو درست کردم خشک شد چکار باید کرد تا نرمبشه بسیار سپاسگزارم
مدیر سایت سانازسانیا [ ۱۹ آبان ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
با سلام
کاربر عزیز این دستور شیرینی کشمشی بیسکوییتی است و با شیرینی های کشمش نرم کمی متفاوت است.
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید