آشپزی بدون عشق معنا ندارد

آفاگاتو

آفاگاتو.JPG

مواد لازم

قهوه اسپرسو 25 گرم
بستنی وانیلی 1 اسکوپ
سس کارامل 1 قاشق چایخوری
برگ نعناع مقداری برای تزیین

طرز تهیه

1. مخزن مخصوص دستگاه اسپرسو را با قهوه اسپرسو پُرکنید سپس مخزن را در جای مخصوص خود قرار دهید و کلید را روشن کنید تا قهوه آماده شود.
2. بستنی را به قهوه اضافه کنید سپس کارامل را روی بستنی بریزید، آفاگاتو را در شات بریزید و روی آن را با برگ نعناع تزیین و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید