آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کوکی شکلات و فندق

کوکی-شکلات-و-فندق.jpg
10 دقیقه زمان آماده‏ سازی 12 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

نمک یک هشتم قاشق چای‌خوری
آرد نول آرد نول 250 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چای‌خوری
کره 110 گرم
شکر (نرم و دانه ریز) 120 گرم
وانیل شکری یک چهارم قاشق چای‌خوری
تخم مرغ 1 عدد
شکلات سفید (خردشده) 125 گرم
مغز فندق (خردشده) 30 گرم
کشمش پلویی 40 گرم

طرز تهیه

آماده‌سازی:
در ظرفی، نمک، آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و دوبار الک کنید؛ 
فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 190 درجه سانتی‌گراد تنظیم و گرم کنید؛
کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

روش تهیه
1. در ظرفی کره و شکر را بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند سپس وانیل و تخم مرغ را به آن اضافه کنید و مجدداً هم بزنید تا مخلوط کرم رنگ و کش دار شود؛
2. مخلوط آرد را به تدریج به مخلوط بالا بیافزایید و هم بزنید سپس شکلات، مغز فندق و کشمش را به آن اضافه کنید و با لیسک به آرامی مخلوط کنید؛
3. با قاشق از مخلوط آماده شده بردارید و با فاصله مناسب از یکدیگر روی سینی فر بچینید سپس با ته لیوان روی کوکی ها را فشار دهید تا پهن شوند. سینی را به مدت 10 تا 12 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده، قرار دهید تا کوکی ها بپزند و لبه آنها طلایی رنگ شود؛
4. پس از این مدت، سینی را از فر بیرون آورید و روی توری سیمی قرار دهید تا کوکی ها خنک شوند. کوکی شکلات و فندق آماده سرو است.


نظر خود را بنویسید

مریم ابوالقاسمی [ ۲۱ تير ۱۳۹۵ ]
پاسخ
سلام.باتشکر از دستورهای عالیتون
لطفا دمای فر رامشخص کنید.
ممنون
pegah jalali [ ۳۰ تير ۱۳۹۵ ]
وب‌سایت پاسخ
روی حرارت 190 درجه.
خاطره قاسمی [ ۱۶ آبان ۱۳۹۴ ]
پاسخ
ممنون. علاوه بر طعم خوب خیلی هم مغذی است
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید