آشپزی بدون عشق معنا ندارد

لازانیای پنیر و اسفناج با سس میگو

لازانیا-پنیر-و-اسفناج-با-سس-میگو.jpg

مواد لازم

اسفناج (پخته) 300 گرم
لازانیا (پیش ‏پخت) 450 گرم
پنیر فتا 500 گرم
پنیر موتزارلا (خردشده) 1 پیمانه
پنیر پارمزان (رنده ‏شده) 4/1 پیمانه
تخم‏ مرغ 1عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
سس میگو به مقدار لازم
ریحان تازه مقداری برای تزیین
مواد لازم برای تهیه سس میگو 2 قاشق سوپ‏خوری
روغن زیتون
پیاز (کوچک و خردشده) 1 عدد
سیر (خردشده) 2 قاشق چای‏خوری
میگو (چرخ‏ شده) 3 پیمانه
گوجه‏فرنگی (خردشده) 3 پیمانه
فلفل قرمز و نمک (پودرشده) به مقدار لازم

طرز تهیه

1. در یک کاسه، اسفناج را با پنیر فتا، موتزارلا و پارمزان، تخم ‏مرغ، نمک و فلفل مخلوط کنید تا به خوبی ترکیب شوند؛
2. ورقه ‏های لازانیا را سه دقیقه در آب معمولی و کمی روغن قرار داده، سپس روی یک سطح تمیز پهن کنید و یک لایه‏ی ضخیم از ترکیب اسفناج با پنیرها را در وسط آنها بریزید. ورقه ‏های لازانیا را رول کنید و داخل ظرف بچینید.
3. سس میگو را روی لازانیا بریزید. روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت 30 دقیقه داخل فر با 180 درجه سانتی‏گراد قرار دهید تا تمام طعم و مزه ‏ها با هم ترکیب شوند. در ظرفی مناسب با مقداری ریحان تزیین کرده و سرو کنید.


روش تهیه سس میگو:
1.  در تابه ‏ای حاوی روغن زیتون داغ، پیاز و سیر را کمی تفت دهید، سپس میگوها را اضافه کرده و دوباره تفت دهید.
2. گوجه ‏ها، پودر فلفل قرمز و نمک را نیز اضافه کرده، درِ ظرف را ببندید تا آب سس کشیده شود.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید