آشپزی بدون عشق معنا ندارد

موس خرمالو

DSC_5055.jpg
10 دقیقه زمان آماده‏ سازی 3 ساعت زمان استراحت 20 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

خرمالو ۳ عدد
وانیل شکری 2/1 قاشق چای‏خوری
زرده تخم ‏مرغ ۲ عدد
شکر (نرم و دانه ریز ) 5 قاشق سوپ‏خوری (65 گرم)
آرد گندم (الک‏ شده) 3 قاشق سوپ‏خوری (30 گرم)
شیر ولرم ۱ پیمانه (250 میلی‏لیتر)
پودر ژلاتین 2/1 و 1 قاشق سوپ‏خوری
آب لیموترش تازه ۱ قاشق سوپ‏خوری
خامه 3/1 پیمانه (67 گرم)
عسل 4/1 پیمانه (80 گرم)

طرز تهیه

1. خرمالو را در دستگاه مخلوط‏ کن  مخلوط کنید تا به ‏صورت پوره درآید. از صافی رد کنید تا صاف و یکدست شود، سپس نیمی از وانیل شکری را به پوره خرمالو اضافه کنید؛
2. زرده تخم‏ مرغ، شکر و بقیه وانیل را در ظرفی ریخته و با همزن دستی هم بزنید تا کرم ‏رنگ شود. آرد گندم و شیر ولرم را به آن اضافه کرده و تا کاملاً مخلوط کنید، سپس آن را در قابلمه ‏ای روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود (حدود یک تا دو دقیقه)؛
3. پودر ژلاتین و آب لیموترش را روی حرارت بخار آب جوش حل کنید (روش بن‏ماری)، سپس آن را به مخلوط آرد افزوده و هم بزنید؛
4. پوره خرمالو، خامه و عسل را به مخلوط بالا اضافه کرده و کاملاً هم بزنید. موس خرمالو را در ظرف مورد نظر بریزید و به مدت حداقل سه ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را ببندد، سپس از یخچال بیرون آورید و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

ملیکا [ ۱۶ دى ۱۳۹۴ ]
پاسخ
با سلام و تشکر از مطالب خوبتون
من فقط ورقه ژلاتین دارم. میخواستم بپرسم به جای مقدار پودر ژلاتینی که در دستور بالا آمده،من چند ورقه ژلاتین را باید مصرف کنم؟

ممنون
طیبه جلالی [ ۱۵ آبان ۱۳۹۴ ]
پاسخ
خوشحال میشم از تجربیات استاد مینایی استفاده کنم
مدیر سایت سانازسانیا [ ۱۶ آبان ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
ممنون از همراهی شما کاربر عزیز
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید