آشپزی بدون عشق معنا ندارد

بورانی نازخاتون

بورانی-نازخاتون.jpg

مواد لازم

بادنجان (باپوست و شسته شده) 5 عدد
روغن مایع به مقدار لازم
سیر (کوبیده شده) 2 حبه
نعناع خشک (پودرشده) 1 قاشق چایخوری
گل محمدی خشک (پودرشده) 2/1 قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
ماست چکیده 400 میلیلیتر
برگ نعناع (پاک شده) تعدادی برای تزیین
گل محمدی خشک تعدادی برای تزیین

طرز تهیه

با سیخ کباب چوبی، تعدادی سوراخ روی بادنجان ها ایجاد کنید، سپس پوستِ آنها را به کمی روغن مایع آغشته کرده و روی صفحه گریل چرب شده، باربیکیو یا حرارت مستقیم، گریل یا کبابی کنید.

زمانیکه پوستِ بادنجان ها کاملاً برشته و سوخته شد، آنها را از روی حرارت برداشته و به مدت 15 دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا کاملاً خنک شوند. پس از خنک شدن، پوستِ آنها را جدا کرده و بادنجان ها را در ظرفی با گوشت کوب برقی، بکوبید، سپس سیر، نعناع خشک، پودر گل محمدی و نمک را به آن افزوده و مخلوط کنید. ماست را به مخلوط بادنجان اضافه کرده و هم بزنید تا کاملاً یکدست شود. بورانی نازخاتون را در ظرف موردنظر ریخته، روی آن را با برگ نعناع و گل محمدی تزیین و سرو کنید.

نکته

سوراخ های ایجادشده روی بادنجان، باعث میشود دود تا وسط گوشتِ بادنجان نفوذ کند.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید