آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کوکوی مرغ بادکوبه

کوکوی-مرغ.jpg
4 نفر تعداد نفرات 15 دقیقه زمان آماده‏ سازی 1:10 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

سینه مرغ (کامل) 1 عدد
پیاز (چهار قاچ‏ شده) 1 عدد
فلفل سیاه و نمک (پودرشده) به مقدار لازم
تخم‏ مرغ 5 عدد
زردچوبه (پودرشده) به مقدار لازم
زعفران دم کردن زعفران 1 قاشق چای‏خوری
پیازداغ 2 قاشق سوپ‏خوری
روغن مایع به مقدار لازم
آب لیموترش 1 قاشق سوپ‏خوری

طرز تهیه

1. سینه مرغ را به‏ همراه پیاز، آب و مقداری نمک در ‏قابلمه ‏ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مدت 30 دقیقه بپزد. پس از پخت، مرغ را آبکش کرده و ریش‏ ریش کنید؛
2. مرغ، تخم ‏مرغ، زردچوبه، زعفران، پیازداغ، نمک و فلفل را در ظرفی هم بزنید، سپس تمام مایه کوکو را یک مرتبه در تابه‏ ای نچسب حاوی روغن داغ ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا زیرِ کوکو طلایی‏ رنگ و سرخ شود؛
3. پس از پختِ یک طرف کوکو، ظرفی مناسب روی دهانه تابه قرار دهید و کوکو را با احتیاط در ظرف برگردانید و آن را از سمتِ دیگر، داخل تابه قرار دهید تا بپزد، سپس کوکوی مرغ را در ظرف مورد نظر قرار دهید و به دلخواه برش دهید، روی آن کمی آب لیموترش بریزید و سرو کنید.

فکر بکر

• در صورت تمایل می‏توانید در مایه کوکو، از یک قاشق سوپ‏خوری رب‏ گوجه ‏فرنگی استفاده کنید.
• در صورتی که بخواهید کوکوی مرغ بادکوبه، پرحجم ‏تر شود یا بیشتر پف کند، یک عدد تخم‏ مرغ بیشتر یا یک قاشق سوپ‏خوری آرد گندم به مایه کوکو اضافه کنید.


نظر خود را بنویسید

یلدا [ ۱۰ تير ۱۳۹۵ ]
پاسخ
این کوکو را درست کردم خیلی خوب شد ولی مقدار سینه مرغ نصف یک عدد باشد خیلی بهتر است.
س.خوشحال [ ۲۱ مهر ۱۳۹۴ ]
پاسخ
با سلام
این کو کو رو در گیلان درست میکنند. توی اون گردوی درشت آسیاب شده هم میریزن. خیلی خوشمزه میشه.
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید