آشپزی بدون عشق معنا ندارد

ناگت مرغ

اَمان از دست غذاهای باقی مانده

مرغ شکم پرشده تان با خشکبار کاملاً خورده نشده؟ نصفه نیمه مانده؟ ظاهرش طوری نیست که دوباره بتوانید آن را سر سفره بیاورید و سرو کنید؟ حتماً دلتان هم نمیآید آن را دور بریزید؟ حق هم دارید، هم اسراف است و هم کلی زحمت برای پختش کشیده اید؛ پس دوباره از آن استفاده کنید. نه، اصلاً نگران نباشید! منظورمان این نبود که دوباره آن را گرم و میل کنید، بلکه یک راه حل بسیارخوب به شما ارائه می‌کنیم تا بتوانید از طرفی یک غذای جدید میل کنید، از طرفی دیگر مرغ شکم پر را نوشجان کنید، چطوری؟ به دستور ناگت مرغ توجه کنید.

ناگت-مرغ.jpg
4 نفر تعداد نفرات 15 دقیقه زمان آماده‏ سازی 30 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

باقی مانده مرغ پرشده با خشکبار 250 گرم
پنیر موتزارلا (رنده شده) 50 گرم
پنیر پارمزان (رنده شده) 50 گرم
تخم مرغ 2 عدد
سس خردل 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
پودر سوخاری به مقدار لازم

طرز تهیه

1. استخوان و مخلفات باقیمانده مرغ پرشده با خشکبار را جدا کرده و گوشت مرغ را با چرخ گوشت، چرخ کنید؛
2. در ظرفی، مرغ چرخ شده، پنیر موتزارلا، پنیر پارمزان، یک عدد تخم مرغ، سس خردل، مقداری نمک و فلفل را ریخته و با دست ورز دهید تا کاملاً حالت چسبندگی پیدا کند؛
3. کفِ دستتان را با روغن مایع، کمی چرب کنید. از مایه آماده شده به اندازه گردو برداشته و به شکل گِرد فرم دهید، سپس آن را با فشار دست، کمی صاف کنید؛
4. در ظرفی، تخم مرغ دیگر را با همزن دستی، هم بزنید تا زرده و سفیده آن کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند. ناگت ها را به ترتیب در تخم مرغ هم زده شده و پودر سوخاری بغلتانید و در قابلمه ای کوچک حاوی روغن داغ فراوان، سرخ کنید (روغن جوش)، سپس روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. ناگت های مرغ را در ظرف موردنظر چیده و به همراه نان و سبزی خوردن سرو کنید.

نکته

ازآنجا که در پخت گالانتین مرغ با خشکبار، از نمک و فلفل استفاده شده است، در افزودن نمک و فلفل به مواد ناگت مرغ دقت کنید.


نظر خود را بنویسید

مریم کاظم زاده [ ۱۴ مهر ۱۳۹۴ ]
پاسخ
با سلام میخاستم اگه بشه لطف کنین فیلم اموزشی بی استخوان کردن مرغ رو بصورت qr در مجله بزارید تا ما بتونیم با موبایل ببینییم .ممنون از اموزشهای خوبتون
مدیر سایت سانازسانیا [ ۱۴ مهر ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
با سلام
کاربر عزیز نظر شما را به تحریریه انتقال خواهیم داد.
با تشکر از همراهی شما
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید