آشپزی بدون عشق معنا ندارد

املت تخم مرغ و ژامبون گوشت

املت-ژامبون-گوشت.jpg
2 نفر تعداد نفرات 10 دقیقه آماده سازی 15 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

تخم مرغ 3 عدد (165تا180 گرم)
شیر ½ پیمانه (80 میلی لیتر)
سس خردل 1 قاشق چای‌خوری
فلفل سفید و نمک (پودر شده) به مقدار لازم
آرد ساده 2 قاشق سوپ‌خوری (20 گرم)
روغن مایع 1قاشق سوپ‌خوری (15 میلی‌لیتر)
پیاز (نگینی خرد‌شده) 2/1 (70 گرم)
ژامبون گوشت (نگینی خرد شده) 200 گرم
کره 2 قاشق سوپ‌خوری (30 گرم)
پنیر ورقه ای 4 عدد

طرز تهیه

1. در ظرفی مناسب، تخم‌مرغ، شیر، سس خردل، نمک و فلفل را بریزید و هم بزنید، سپس آرد را به آن اضافه کنید؛
2. در تابه‌ای متوسط روغن ریخته و بگذارید داغ شود، پیاز را اضافه کرده و به مدت دو دقیقه تفت دهید، سپس ژامبون را به آن اضافه کنید و حدود دو دقیقه دیگر تفت دهید. پس از این مدت، از روی حرارت بردارید؛
3. در تابه‌ای 20 سانتی‌ متری یک قاشق سوپ خوری از کره را داغ کنید، نیمی از مخلوط  تخم مرغ را در آن بریزید، درِ تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا تخم‌مرغ پخته شود، سپس یک ورق پنیر را روی نیمی از املت گذاشته، مقداری از مخلوط ژامبون را روی آن ریخته و یک ورق دیگر از پنیر را روی مواد قرار دهید و نیمه دیگر املت را روی آن برگردانید و بگذارید به مدت دو دقیقه دیگر بماند تا بپزد و پنیر ذوب شود؛ به همین ترتیب املت دیگر را به همین روش تهیه کرده، سپس در ظرف مورد نظر سرو کنید. 


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید