آشپزی بدون عشق معنا ندارد

بروسکتای باقلا

بروسکتای باقالا.jpg
4 نفر تعداد نفرات 10 دقیقه آماده سازی 15 دقیقه زمان پخت 12 تا 15 دقیقه زمان پخت باقلا

مواد لازم

باقلا (دولپه، جوان، سبز و پخته شده) 200 گرم
شبت (خرد‌شده) 50 گرم
روغن‌زیتون 4/1 پیمانه (40 میلی‌لیتر)
پنیر موتزارلا (رنده شده) 100 گرم
فلفل سیاه و نمک (پودرشده) به مقدار لازم
سیر (رنده شده) 2 حبه (10 گرم)
نان باگت (اریب ورقه شده) 8 تکه

طرز تهیه

1. ابتدا فر را روی حرارت 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت)  تنظیم کنید؛
2. باقلا را در ظرفی مناسب بریزید، شبت، نیمی از روغن‌زیتون،  نیمی از پنیر، نمک و فلفل را نیز به آن اضافه و مخلوط کنید؛
3. سیر را با بقیه روغن‌زیتون مخلوط کنید و به وسیله بُرس روی ورقه نان‌ها بمالید، سپس بقیه پنیر را روی آن بریزید؛
4. مخلوط باقلا و شبت را روی نان‌‌ها ریخته و در فری که از یک ربع قبل گرم کرده‌اید، به‌مدت پنج تا ده دقیقه قرار دهید تا پنیر ذوب شود، سپس در ظرف مورد نظر تزیین و سرو کنید.

نکته

انتخاب و نگه داری:
انتخاب: باقلای مرغوب به رنگ سبز، جوان و غلاف آن تند و بدون سیاهی بوده و اگر آن را خم کنید از وسط می شکند. از خرید باقلایی که پوست دانه آن سفید، زرد یا سفت است خودداری کنید.
نگه داری: باقلا با غلاف را می‌توانید در کیسه فریزر گذاشته و در پایین‌ترین قسمت یخچال تا یک هفته نگه داری کنید، همچنین می‌توان باقلا با غلاف را به مدت سه تا چهار روز در دمای اتاق نگه داشت. برای نگه‌داری طولانی مدت باقلا، آن را در ظرف مخصوص فریزر ریخته و با درج تاریخ و اطلاعات به مدت 8 تا 12 ماه در فریزر نگه دارید.


نظر خود را بنویسید

سارا [ ۲۰ مرداد ۱۳۹۵ ]
پاسخ
با سلام. لطفا منوی پیش غذاهای سرد را خیلی بیشتر کنید چون امروزه مهمانی ها اکثرابه صورت سلف سرویس برگزار میگردد پیش غذاهای سرد و فینگر فودها بسیار پرطرفدارهستند .
لطفا منوی فینگرفود نیز اضافه نمائید .

با تشکر .
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید