آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کباب ماهی

کباب ماهی برای افرادی که مبتلا به فشار خون و عوارض قلبی هستند، بسیار مفید است. جالب است بدانید خوردن گوشت کباب شده ماهی در مقایسه با نوع سرخ شده آن خواص درمانی بیشتر و مؤثرتری دارد.

DSC_3244.jpg
10 دقیقه زمان آماده‌سازی 20 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

ماهی شیر (خردشده) 500 گرم
سیر (رنده‌شده) 2 حبه
فلفل دلمه‌ای (خردشده) 1 عدد
فیله مرغ (خردشده) 150 گرم
پیاز متوسط (رنده‌شده) 1 عدد
نمک 1 قاشق چای‌خوری
سماق 1 قاشق چای‌خوری
زعفران دم کردن زعفران 1 قاشق سوپ‌خوری
لیموترش کوچک (باپوست و چهار قاچ شده) 1 عدد
آب لیموترش یا آب نارنج 1 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه

1. ماهی، سیر، فلفل دلمه‌ای، فیله مرغ، پیاز، نمک، سماق، زعفران و لیموترش را در غذاساز یا مخلوط‌کن بریزید و کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید تا خمیر نرم و یکدستی به‌دست آید؛
2. خمیر را به اندازه‌های برابر به سیخ بکشید، سپس آن‌ها را روی کباب‌پز یا باربیکیو کباب کنید. پس از پخت، در ظرف مورد نظر قرار دهید و سرو کنید.

نکته

به دلیل اینکه، کباب انسجام بیشتری بگیرد، حتماً از سینه مرغ استفاده کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید