آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کِرِم موس انبه

کرم موس انبه.jpg
20 دقیقه زمان آماده‏ سازی 6:30 ساعت زمان استراحت

مواد لازم

پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ 4 عدد
شکر (نرم و دانه ریز) 100 گرم
وانیل شکری 1 قاشق چایخوری
آب انبه 250 میلیلیتر
انبه (پوره شده) 200 گرم
خامه (فرم گرفته) 200 گرم
میوه دلخواه تعدادی برای تزیین

طرز تهیه

1. در ظرفی، پودر ژلاتین را با 125 میلیلیتر آبِ سرد، روی حرارت بخار آبِ جوش قرار دهید تا ذرات ژلاتین کاملاً در آب حل شود (روش بن‏ماری)؛
2. در ظرفی دیگر، زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی، هم بزنید تا ذرات شکر کاملاً حل شود؛
3. آب انبه را در شیرجوشی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به نقطه جوش برسد، سپس آن را به همراه ژلاتین ذوب شده به مخلوط زرده افزوده، مخلوط کنید و بگذارید به مدت 30 دقیقه در دمای محیط بماند تا کمی خنک شود؛
4. پس از این مدت، پوره انبه و خامه فرم گرفته را به بقیه مواد افزوده و با همزن برقی، هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود؛
5. مایه آماده شده را در قالب یک لیتری دلخواه ریخته و به مدت شش ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد. پس از این مدت، قالب را از یخچال خارج کرده و به مدت چند ثانیه در آب گرم قرار دهید، سپس آن را در ظرف موردنظر برگردانده، با میوه دلخواه تزیین و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید