آشپزی بدون عشق معنا ندارد

املت اسپانیایی

531447املت اسپانیایی.jpg
4 نفر تعداد نفرات 15 دقیقه زمان آماده‌سازی 15 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

روغن زیتون به مقدار لازم
پیاز کوچک (ریز خردشده) 1 عدد
فلفل دلمه‌ای قرمز (خردشده) 1 عدد
فلفل دلمه‌ای سبز (خردشده) 2/1 عدد
گوجه‌فرنگی (بدون پوست و خردشده) 2 عدد
سوسیس متوسط 2 عدد
تخم‌مرغ (هم‌زده شده) 3 عدد
فلفل سیاه و نمک (پودرشده) به مقدار لازم
کره 40 گرم
نان تست 4 عدد

طرز تهیه

1. روغن زیتون را در تابه‌ای مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. پیاز را به آن اضافه کرده و تفت دهید؛
2. فلفل دلمه‌ای‌ها را به تابه اضافه کرده و تفت دهید. گوجه‌فرنگی را نیز به آن افزوده، سپس تابه را از روی حرارت بردارید؛
3. در تابه‌ای دیگر حاوی روغن زیتون و روی حرارت ملایم، سوسیس‌ها را سرخ کنید، سپس آن را به تابه حاوی فلفل دلمه‌ای اضافه و مخلوط کنید؛
4. تخم‌مرغ‌ها را به‌همراه نمک و فلفل سیاه در ظرفی مناسب بریزید و هم بزنید، سپس مخلوط سوسیس را به آن اضافه کرده و هم بزنید؛
5. در تابه‌ای حاوی کره بر روی حرارت ملایم، مایه املت را بریزید و هم بزنید تا تخم‌مرغ خود را بگیرد. املت را روی نان‌های تست بریزید و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید