آشپزی بدون عشق معنا ندارد

قایق کدو

kadoo.jpg
4 نفر تعداد نفرات 10 دقیقه زمان آماده‏ سازی 4 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

کدو سبز (نصف‌شده) 2 عدد
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده) به مقدار لازم
روغن زیتون 1 قاشق سوپ‌خوری
سرکه سفید 1 قاشق سوپ‌خوری
پیازچه (خردشده) 1 ساقه
گوجه‌فرنگی مینیاتوری (4 تکه شده) 1 پیمانه
پنیر موتزارلا تازه (مکعبی خردشده) 2/1 پیمانه
ریحان (پاک و نازک خردشده) 30 گرم

طرز تهیه

1. سر و ته کدوها را مرتب کنید سپس یک لایه نازک از پشت هر کدام از آن‌ها بردارید تا صاف قرار گیرند. گوشت کدوها را با قاشق خارج کنید و به‌صورت ریز خرد کنید و کنار بگذارید؛
2. کدوها را در ظرف مناسب مایکروویو بچینید سپس روی آن‌ها مقداری نمک و فلفل سیاه پخش کنید. روی آن‌ها را با فویل آلومینیومی بپوشانید و به‌مدت 3 تا 4 دقیقه در مایکروویو با حرارت بالا قرار دهید تا نرم شوند؛
3. در ظرفی، روغن زیتون، سرکه، موسیر و مقداری نمک و فلفل سیاه بریزید و مخلوط کنید سپس گوجه‌فرنگی مینیاتوری، پنیر موتزارلا، ریحان و گوشت کدوها را به آن بیافزایید و زیر و رو کنید تا با هم مخلوط شوند. مخلوط را در بین قایق‌های کدو تقسیم کنید روی آن‌ها را تزیین و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید