آشپزی بدون عشق معنا ندارد

مونوچیز کیک گردویی

مونوچیزکیک گردویی.jpg
20 دقیقه زمان آماده‌سازی 1:30 ساعت زمان استراحت

مواد لازم

بیسکویت (خردشده) 200 گرم
کره (ذوب شده) 90 گرم
مغز گردو (چرخ شده) 230 گرم
پودر ژلاتین 4 قاشق چایخوری
پنیر ماسکارپونه 250 گرم
پودر شکر (الک شده) 100 گرم
خامه (فرم گرفته) 150 گرم
وانیل شکری 1 قاشق چایخوری
مغز گردو (درسته) به تعداد لازم

طرز تهیه

1. بیسکویت، کره و 80 گرم از گردوی چرخ شده را در ظرفی با همزن برقی، هم بزنید تا یکدست شود، سپس آن را در کفِ قالب مونوپورشن پرس کنید (طوریکه نیمی از قالب پر شود) و قالب را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید؛
2. در ظرفی دیگر، پودر ژلاتین را با 125 میلیلیتر آبِ سرد، روی حرارت بخار آبِ جوش قرار دهید تا ذرات ژلاتین کاملاً در آب حل شود (روش بن‏ماری)؛
3. در ظرفی جداگانه، پنیر ماسکارپونه و پودر شکر را با همزن برقی، هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند، سپس خامه و وانیل را به آن اضافه کرده و مجدداً هم بزنید؛
4. ژلاتین ذوب شده و بقیه گردو را به مخلوط پنیر بیفزایید و با همزن برقی، هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود؛
5. قالب مونوپورشن را از یخچال خارج کرده و مایه آماده شده را روی مخلوط بیسکویت بریزید، سپس یک عدد مغز گردوی درسته روی آن گذاشته و قالب را مجدداً به مدت 10 ساعت در یخچال قرار دهید تا چیزکیک آماده شود. پس از این مدت، مونوچیزکیک را از قالب خارج کرده، در ظرف موردنظر بچینید و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید