آشپزی بدون عشق معنا ندارد

سالاد جوانه شبدر

سالاد جوانه شبدر.JPG

مواد لازم

جوانه شبدر 100 گرم
پیاز (نگینی خردشده) 2/1 عدد
فلفل سبز (نگینی خردشده) 1 عدد
گوجه فرنگی (فیله و نگینی خردشده) 1 عدد
گشنیز (پاک و خردشده) 30 گرم
برگ نعناع (پاک و خردشده) 5 گرم
هویج متوسط (خلالی خردشده) 2 عدد
سس لیموترش (طبق دستور داده شده)

طرز تهیه

تمام مواد را در ظرفی بریزید و کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید سپس سالاد را بههمراه سس لیموترش سرو کنید.

   سس لیموترش:

در ظرفی دردار، 30 میلیلیتر آب لیموترش تازه، 6 قاشق سوپخوری خامه ترش*، 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون، یک حبه سیر (کوبیده شده)، مقداری نمک و فلفل سیاه را بریزید و کاملاً تکان دهید تا مخلوط شوند.

نکته

* خامه ترش: خامه را با یک قاشق چایخوری آب لیموترش تازه در ظرفی بریزید و هم بزنید یا آن را از سوپر مارکت های معتبر خریداری کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید