آشپزی بدون عشق معنا ندارد

بستنی میوه ای

بستنی میوه ای.jpg
15 دقیقه آماده سازی 12 ساعت زمان استراحت در فریزر

مواد لازم

تخم مرغ (زرده و سفیده جدا) 3 عدد
وانیل شکری قاشق چایخوری
شکر (نرم و دانه ریز) 30 گرم
خامه (شیرین و فرم گرفته) 150 گرم
پوره میوه 300 گرم
مواد لازم (برای سس کره ای )
کره (ذوب شده) 100 گرم
شکر قهوه ای 2/1 پیمانه (75 گرم)
خامه (25 درصد چربی) 2/1 پیمانه (100 گرم)
نمک 8/1 قاشق چایخوری
وانیل شکری 4/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه

1.زرده های تخم مرغ را به همراه وانیل شکری و شکر در ظرفی هم بزنید تا شبیه کرم شود؛
2.خامه را به آرامی و با لیسک (قاشق پلاستیکی) به مخلوط زرده اضافه کنید و هم بزنید؛
3.در ظرفی دیگر، سفیده های تخم مرغ را هم  بزنید تا فرم بگیرد و جای پره های همزن روی آن باقی بماند، سپس به آرامی و با کمک لیسک (قاشق پلاستیکی) به مخلوط خامه اضافه کنید؛
4.پوره میوه را به مخلوط بالا افزوده و هم بزنید، سپس بستنی را به مدت 12 ساعت در فریزر قرار دهید؛ پس از این مدت، از فریزر بیرون آورید و سرو کنید.

روش تهیه (سس  کره ای)

تمام مواد ـ به غیر از وانیل شکری ـ را در قابلمه ای بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملاً یکدست شود. وانیل را به آن اضافه و مخلوط کنید. سس را از روی حرارت برداشته و بگذارید سرد شود، سپس به همراه بستنی سرو کنید. 

نکته

برای تهیه بستنی میوه ای، پوره میوه میتواند آلبالو، شاه توت یا توت فرنگی باشد؛ در صورتی که میوه مصرفی ترش بود، میتوانید مقدار شکر را افزایش دهید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید