آشپزی بدون عشق معنا ندارد

فیله با سس قارچ

فیله با سس قارچ.JPG
2 نفر تعداد نفرات 10 دقیقه زمان آماده‏ سازی 30 دقیقه زمان استراحت 30 تا 40 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

جوزهندی (رنده ‏شده) 4/1 قاشق چای‏خوری
فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
فیله گوساله 250 گرم
کره 1 قاشق سوپ‏خوری
قارچ دکمه ‏ای ریز 200 گرم
خامه 200 گرم
شبت (خردشده) مقداری برای تزیین

طرز تهیه

1. سطح فیله گوساله را با فلفل درشت و نمک آغشته کنید، با مشت چند ضربه به آن بزنید تا فلفل و نمک کاملاً به خورد گوشت برود. سپس آن را به مدت 30 دقیقه در ظرفی داخل یخچال قرار دهید تا مزه ‏دار شود؛
2. در تابه ‏ای حاوی کره داغ، دو طرف فیله را تفت دهید تا به رنگ قهوه ‏ای درآید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید. پس از آن، فیله را به قطر 2 سانتی‏متر برش بزنید؛
3. در تابه‏ ای حاوی کره ذوب‏ شده، قارچ‏ها را روی حرارت بالا تفت دهید، سپس خامه را به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا سس یکدستی حاصل شود؛
4. فیله‏ ها را داخل تابه حاوی سس قارچ قرار دهید و بگذارید روی حرارت ملایم به مدت 15 دقیقه بپزند، سپس آن را با شبت تزیین و سرو کنید.

نکته

- زمانی که استیک را از تابه خارج کردید، حتماً گوشت را به همان مدتی که تفت داده‏ اید، استراحت دهید تا نرم شود، سپس آن را برش بزنید.
- اگر در زمان تفت قارچ، حرارت ملایم باشد، قارچ آب می ‏اندازد.
- گوشت مناسب برای استیک، راسته میانی گوساله، استیک کعب ران، مغز ران یا سفیدران است.
- زمان پخت استیک:
پخت نیم ‏پز: 220 درجه سانتی‏گراد - 10 تا 15 دقیقه
پخت معمولی: 220 درجه سانتی‏گراد - 20 دقیقه
مغزپخت: 220 درجه سانتی‏گراد - 25 تا 30 دقیقه


نظر خود را بنویسید

سودی [ ۱۲ آبان ۱۳۹۴ ]
پاسخ
Salam
Aya filet ba sauce gharch ra ba sine morgh ham mishe dorost kard
مدیر سایت سانازسانیا [ ۱۹ آبان ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
بله کاربر عزیز میشود با مرغ هم تهیه کرد.
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید