آشپزی بدون عشق معنا ندارد

گریل بال با سس نارگیل

گریل بال با سس نارگیل.jpg
4 نفر تعداد نفرات

مواد لازم

روغن نارگیل 2 قاشق سوپخوری (28 میلی لیتر)
پیاز (خرد شده) 1 عدد (140 گرم)
سیر (کوبیده شده) 1 حبه (5 گرم)
پیازچه (خرد شده) 4 ساقه (48 گرم)
تخم گشنیز و زیره سبز (پودر شده) 2 قاشق سوپخوری از هر کدام (جمعاً 12 گرم)
هل و میخک (پودر شده) 1 قاشق چایخوری از هر کدام (جمعاً 6 گرم)
نمک و فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
سویا سس 1 قاشق سوپخوری (14 میلی لیتر)
شیره نارگیل 2/1 پیمانه (80 میلی لیتر)
بال مرغ 1200 گرم
فلفل کبابی قرمز و ساقه پیازچه به تعداد لازم

طرز تهیه

1. در ظرفی مواد را با هم مخلوط کرده، بال ها را در این سس بخوابانید و به مدت (حداقل 4 ساعت و حداکثر 10 ساعت) در یخچال قرار دهید.

2. گریل را روشن کنید و به ترتیب بال مرغ، فلفل کبابی قرمز و ساقه پیازچه را به سیخ بکشید و در سینی گریل بچینید و زیر گریل کباب کنید یا روی کباب پز بپزید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید