آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کیک شکلاتی مغزدار

کیک شکلاتی مغزدار.JPG
15 دقیقه زمان آماده‌سازی 40 دقیقه زمان پخت 30 دقیقه زمان استراحت

مواد لازم

آرد نول 130 گرم
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
روغن مایع به مقدار لازم
تخم مرغ 5 عدد
شکر (نرم و دانه ریز) 135 گرم
دارچین (پودرشده) 1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 10 گرم
نمک 1/8 قاشق چایخوری
مغز بادام (کوبیده شده) 35 گرم
مغز گردو (کوبیده شده) 130 گرم
رنده پوست پرتقال 1 قاشق سوپخوری
آب پرتقال 155 میلی لیتر
مغز گردو (خردشده) 30 گرم
خامه (فرم گرفته) مقداری برای تزیین
شهد کیک طبق دستور داده شده
رویه شکلاتی طبق دستور داده شده

طرز تهیه

آماده سازی:
فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 190 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید؛
 آرد نول و بیکینگ پودر را در ظرفی مخلوط و دوبار الک کنید؛
 کفِ قالب کمربندی به قطر 24 سانتی متری را با روغن مایع، کمی چرب و آردپاشی کنید؛
 زرده و سفیده تخم مرغ ها را از یکدیگر جدا کنید؛
 شهد کیک و رویه شکلاتی را آماده کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.  

 روش تهیه:

1. شکر، دارچین، پودر کاکائو، مخلوط آرد، نمک، مغز بادام و مغز گردو را در ظرفی بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید؛
2. زرده های تخم مرغ را به همراه رنده پوست پرتقال و آب پرتقال در ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود سپس آن را به مخلوط بالا بیافزایید و هم بزنید؛
3. سفیده های تخم مرغ را نیز در ظرفی جداگانه با همزن برقی هم بزنید تا کف کند و جای پره های همزن روی آن باقی بماند سپس آن را به تدریج به مخلوط بالا بیافزایید و با لیسک هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند. 

مراحل پایانی:

مایه کیک را داخل قالب آماده شده بریزید و به مدت 40 دقیقه، در طبقه وسط فر گرم شده، قرار دهید تا بپزد. پس از پخت، کیک را از فر بیرون آورید، به وسیله سیخ چوبی، روی کیک، سوراخ هایی ایجاد کنید و شهد خنک شده را روی کیک بریزید سپس روی آن را با رویه شکلاتی، گردوی خردشده و خامه فرم گرفته تزیین کنید و بگذارید به مدت 30 دقیقه بماند تا سرد شود. پس از سرد شدن، کیک را از قالب بیرون آورید، آن را برش دهید و سرو کنید.

روش تهیه شهد کیک:

در قابلمه ای، 135 گرم شکر (نرم و دانه ریز)، 3 عدد میخک، 160 میلی لیتر آب، یک قاشق چای خوری رنده پوست لیموترش، یک قاشق سوپخوری آب لیموترش تازه و یک عدد چوب دارچین را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به آرامی بجوشد و شکر کاملاً حل شود سپس آن را از روی حرارت بردارید و پس از سرد شدن، از صافی رد کنید.

روش تهیه رویه شکلاتی:

در قابلمه ای کوچک، 100 گرم کره و 100 گرم شکلات تلخ (خردشده) را بریزید و روی حرارت ملایم مرتباً هم بزنید تا شکلات و کره کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند و مایه یکدستی به دست آید سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید بماند تا خنک شود.


نظر خود را بنویسید

Haghighi [ ۲۸ تير ۱۳۹۴ ]
پاسخ
عالیی بود
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید