آشپزی بدون عشق معنا ندارد

تارت میوه ای

تارت میوه ای.JPG
15 دقیقه آماده سازی 30 دقیقه زمان استراحت در یخچال 20 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

شیر 2 پیمانه (320 میلیلیتر)
تخم مرغ 2 عدد
شکر 100 گرم
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
آرد ذرت 3 قاشق سوپخوری (30 گرم)
توت فرنگی به تعداد لازم
آلبالو به تعداد لازم
خمیر تارت (طبق دستور داده شده)
مواد لازم (برای تهیه خمیر تارت )
آرد گندم (الک شده) 250 گرم
پودر قند 2/1پیمانه (60 گرم)
نمک 4/1 قاشق چایخوری
کره (خردشده) 2/1پیمانه (70 گرم)
تخم مرغ 1 عدد
روغن جامد مقداری برای چرب کردن قالب
لوبیا یا برنج به اندازه سطح قالب

طرز تهیه

1.در قابلمه ای مناسب، شیر، تخم مرغ، شکر، وانیل و آرد ذرت را با یکدیگر مخلوط کنید و با یک همزن دستی هم بزنید، سپس آن را بر روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتباً هم بزنید؛
2.زمانیکه مخلوط بالا به غلظت فرنی رسید، آن را از روی حرارت بردارید و روی قابلمه را با نایلون بپوشانید و بگذارید تا کرم سرد شود؛ 
3.پس از اینکه مخلوط آرد ذرت کاملاً سرد شد، مقداری از آن را روی هر یک از خمیرهای تارت آماده شده بریزید و رویه مواد را با پشت قاشق صاف کنید. توت فرنگی ها و آلبالوها را روی تارت ها بچینید و سرو کنید.

روش تهیه خمیر تارت:

1.آرد گندم، پودر قند و نمک را در ظرفی مناسب، دو بار الک کنید. کره را به آن اضافه کنید و با دست یا یک چنگال، آن را مخلوط کنید تا خمیر شبیه تکه های پودر سوخاری شود و گلوله نداشته باشد، سپس تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه کنید و به آرامی با سرِ انگشت، خمیر را کمی ورز دهید. پس از آن، خمیر را در یک سلفون پیچیده و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود. پس از این مدت، خمیر را از یخچال بیرون آورید؛

2.فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 175 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید؛

3.روی سطحی صاف، مقداری آرد بپاشید. خمیر را به تکه های مناسب به اندازه قالب ها تقسیم کنید. خمیرها را با وردنه به قطر یک سانتی متر روی سطح باز و صاف کنید. قالب های یک نفره مخصوص تارت را با روغن جامد کمی چرب کنید و روی آنها مقداری آرد بپاشید و آرد اضافه را با ضربه به قالب ها، از آنها خارج کنید؛

4.خمیرها را یکی یکی دورِ وردنه بکشید و آنها را به آرامی روی قالب های تارت بکشید. با انگشت سبابه، خمیر را در قالب ها و اطراف آن شکل دهید، به شکلی که خمیر کمی به طرف پایین کشیده شود و با کشیدن وردنه، روی لبه ظرف، اضافه خمیر را بگیرید و با چنگال کفِ تارت را سوراخ کنید؛

5.با فویل، روی آنها را بپوشانید و روی فویل ها، مقداری لوبیا یا برنج بریزید و به مدت 10 تا 15 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید؛ پس از این مدت، فویل و لوبیا را از روی آنها بردارید و تارت ها را مجدداً داخل فر برگردانید و پخت را به مدت پنج دقیقه دیگر ادامه دهید.



نظر خود را بنویسید

زهره عباسی نیا [ ۰۱ بهمن ۱۳۹۴ ]
پاسخ
با سلام و تشکر فراوان
خمیر پخته شده تارت رو می شه تا چه مدت در یخچال نگهداری کرد ؟
مدیر سایت سانازسانیا [ ۰۴ بهمن ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
دوست خوبم اگر به خوبی خمیرتون رو بپوشونید تا 3 ماه هم میتونید داخل یخچال خمیرتون رو نگه دارید
مدیر سایت سانازسانیا [ ۰۴ بهمن ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
عزیزم شما میتونید 3 ماه خمیرتون رو داخل یخچال نگه داری کنید به شرط اینکه خوب اون رو بپوشونید.
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید