آشپزی بدون عشق معنا ندارد

دسر هندوانه و پنیر

602466دسر-هنوانه-و-پنیر.jpg

مواد لازم

هندوانه (بدون هسته و مکعبی خردشده) 1 کیلوگرم
پنیرخامه ای 2 پیمانه
شکر (نرم و دانه ریز) 75 گرم
خامه صبحانه 400 گرم
ژله هندوانه یک بسته
برگ نعناع تعدادی برای تزیین

طرز تهیه

آماده سازی:

ژله را طبق دستور داده شده، آماده کنید و کنار بگذارید، تا در دمای محیط، خنک شود اما نبندد.


روش تهیه:

1. پنیر خامه ای را به همراه خامه و شکر، با همزن برقی مخلوط کنید، تا یکدست شوند؛

2. مایه را داخل قیف، با سرماسوره شکوفه ریخته و یک لایه از آن را در لیوان سرو، به شکل شکوفه فرم دهید؛

3. تعدادی از هندوانه های مکعبی خرد شده، را با انبرک، روی مخلوط پنیر قرار دهید؛

4. این عمل را مجدد تکرار کنید (یک ردیف هندوانه و یک ردیف خامه)؛

5. در پایان چند قاشق از ژله (خنک شده) را روی پنیر بریزید.


مرحله پایانی:

لیوان را به مدت 3 ساعت، در یخچال قرار دهید، تا ژله ببندد، پس از این مدت آن را از یخچال خارج کرده و با برگ نعناع تزیین و سرو کنید.

.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید