آشپزی بدون عشق معنا ندارد

استیک با سس ذرت

استیک با سس ذرت.jpg
2 نفر تعداد نفرات

مواد لازم

فیله استیک 400 گرم
پیازچه (ریزخردشده) 2 ساقه
کره 25 گرم
کنسرو ذرت (بدون آب) 1 قوطی
جعفری تازه (ریزخردشده) 1 قاشق سوپخوری
آب لیموترش 2 قاشق سوپخوری
شکر (نرم و دانه ریز) 1 قاشق چایخوری
خامه صبحانه 100 گرم
نمک و دانه فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن زیتون مقداری برای چرب کردن

طرز تهیه

1. پیازچه را در تابه ای حاوی کره، تفت دهید، سپس ذرت، جعفری، آب لیموترش و شکر را به آن اضافه کرده و با قاشق چوبی هم بزنید تا شکر کاملاً حل شده و سس یکدستی حاصل شود؛
2. سس را از روی حرارت برداشته، خامه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خامه کاملاً به خورد سس برود؛
3. فیله استیک را با نمک و دانه فلفل سیاه درشت کاملاً مزه دار کرده، با مشت چند ضربه روی آن بزنید تا کاملاً مزه ها به خورد گوشت بروند، سپس روی صفحه گریل چرب شده یا باربیکیوی داغ، از هر دو طرف گریل کنید تا به درجه پخت دلخواه برسد. استیک را در ظرف موردنظر قرار دهید و همراه با سس ذرت سرو کنید.

نکته

مقدار گوشت استیک برای هر نفر، 150 تا 220 گرم در نظر گرفته میشود.

فکر بکر

در صورت تمایل، میتوانید استیک را در تابه ای حاوی روغن زیتون داغ، گریل کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید