آشپزی بدون عشق معنا ندارد

مرغ ترش و شیرین چینی

مرغ ترش و شیرین چینی.JPG
4 تعداد نفرات 20 دقیقه زمان آماده‌سازی 60 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

سینه مرغ (بدون استخوان و مکعبی خردشده) 400 گرم
نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
نشاسته ذرت 175 گرم
تخم مرغ (همزده شده) 3 عدد
روغن مایع به مقدار لازم
شکر (نرم و دانه ریز) 125 گرم
سرکه سفید 60 میلی لیتر
سرکه سیب 60 میلی لیتر
سس کچاپ 60 گرم
سویا سس 15 میلی لیتر
سیر (کوبیده شده) 1 حبه
گشنیز (پاک و خردشده) مقداری برای تزیین

طرز تهیه

1. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 175 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید. سینه های مرغ را با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید سپس آنها را در ظرفی حاوی نشاسته ذرت بغلتانید، آنها را به تخم مرغ آغشته کنید و مجدداً در نشاسته ذرت بغلتانید؛
2. در تابهای حاوی روغنِ داغ، سینه های مرغ مزه دارشده را سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند؛
3. در ظرفی، شکر، سرکه سفید، سرکه سیب، سس کچاپ، سویا سس و سیر را بریزید و کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید؛
4. تکه های سرخ شده مرغ را در ظرف نسوز و مخصوص فر بریزید، مخلوط سس را روی آن بریزید و ظرف را به مدت یک ساعت در طبقه وسط فر گرم شده، قرار دهید تا کاملاً بپزد. در حینِ پخت، سینه های مرغ را چندین بار زیر و رو کنید تا کاملاً به سس آغشته شوند. پس از پخت، سینه های مرغ را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با گشنیز تزیین کرده و به همراه چلو سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید