آشپزی بدون عشق معنا ندارد

خوراک مرغ و سیب

DSC_0068.JPG
4 تعداد نفرات 15 دقیقه زمان آماده‌سازی 15 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

سینه مرغ (بدون استخوان) 4 عدد
نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
پیاز (خلالی خردشده) 1 عدد
سیب قرمز (پوست کنده و هشت تکه خردشده) 2 عدد
آب سیب 300 میلی لیتر
استاک مرغ جایگزین 150 میلی لیتر
پیازچه (پاک و نگینی خردشده) مقداری برای تزیین
پوره سیب زمینی به مقدار لازم
گوجه فرنگی مینیاتوری تعدادی برای تزیین
لوبیاسبز (بلانچ شده) بلانچ کردن تعدادی برای تزیین

طرز تهیه

1. سینه های مرغ را را با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید. روغن را در تابه ای که از قبل گرم شده، روی حرارت ملایم ریخته تا داغ شود، سپس سینه های مرغ را به مدت سه تا چهار دقیقه، در آن تفت دهید تا کاملاً سرخ شوند. پس از سرخ شدن، آن ها را از تابه خارج کرده و روی توری سیمی قرار دهید تا سرد شوند. پس از سردشدن، آن ها را برش دهید؛
2. در این فاصله، در تابه ای گود، حاوی روغنِ داغ، پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس حرارت را زیاد کنید، سیب را به تابه اضافه کرده و به مدت پنج دقیقه تفت دهید تا سیب طلایی رنگ شود؛
3. آب سیب را به تابه اضافه کنید. پس از دو دقیقه، استاک مرغ را بیافزایید و هم بزنید، سپس حرارت را ملایم کرده و برش های مرغ سرخ و سردشده را به تابه اضافه کرده و بگذارید سس غلیظ شده و کاملاً به خورد مرغ برود. خوراک مرغ و سیب را در ظرف مورد نظر ریخته و به همراه پوره سیب زمینی، پیازچه، گوجه فرنگی مینیاتوری و لوبیاسبز تزیین و سرو کنید.

نکته

گرم بودنِ تابه، مانع از چسبیدنِ مرغ به کفِ تابه می شود.

جایگزین

در صورت عدم دسترسی به استاک مرغ، می توانید از همان مقدار آب، به همراه 1/2 عدد قرص عصاره مرغ استفاده کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید