آشپزی بدون عشق معنا ندارد

خوراک ران مرغ با انجیر

خوراک ران مرغ با انجیر.jpg
4 تعداد نفرات 15 دقیقه زمان آماده‌سازی 45 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

پیاز (نگینی خردشده) 1 عدد
روغن زیتون 60 میلی لیتر
ران مرغ 4 عدد
نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
موسیر (خردشده) 1 عدد
برگ بو 2 عدد
استاک مرغ جایگزین 750 میلی لیتر
انجیر تازه (دونیم شده) 12 عدد
عسل 1 قاشق سوپ خوری
سرکه قرمز 2 قاشق سوپ خوری
سیب زمینی (خلالی خردشده) 2 عدد
هویج (بلانچ و خلالی نازک خردشده) 2 عدد
لوبیاسبز (بلانچ و به قطعات 5 سانتی متری خردشده) 40 گرم
روغن مایع به مقدار لازم

طرز تهیه

1. پیاز را در قابلمه ای حاوی روغن زیتون، تفت دهید تا نرم و شفاف شود. مرغ را با مقداری نمک و فلفل مزه دار کرده، سپس آن را به همراه موسیر و برگ بو به قابلمه افزوده و تفت دهید تا آبِ مرغ کاملاً کشیده شود؛
2. استاک مرغ را به قابلمه افزوده و حرارت را زیاد کنید تا جوش آید. زمانی که جوش آمد، حرارت را ملایم کنید و درِ قابلمه را بگذارید تا مرغ به مدت 45 دقیقه بپزد؛
3. در 30 دقیقه آخر پختِ مرغ، انجیر را به همراه عسل و سرکه قرمز به قابلمه افزوده و هم بزنید تا خوراک بپزد و کاملاً جابیفتد؛
4. در این فاصله، سیب زمینی، هویج و لوبیاسبز را به طور جداگانه در تابه ای حاوی روغن داغ، تفت دهید. پس از جاافتادنِ خوراک، برگ بو را از قابلمه خارج کرده و خوراک را در ظرف موردنظر بریزید. سیب زمینی، هویج و لوبیاسبز سرخشده را کنار آن قرار داده و سرو کنید.

جایگزین

در صورت عدم دسترسی به استاک مرغ، می توانید از همان مقدار آب به همراه یک عدد قرص عصاره مرغ استفاده کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید