آشپزی بدون عشق معنا ندارد

برنج با تن ماهی

برنج با تن ماهی.jpg
4 تعداد نفرات 20 دقیقه زمان آماده‌سازی 30 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

برنج 3 پیمانه
نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
روغن زیتون 28 میلی‌لیتر
سیر (کوبیده شده) 2 حبه
پیازچه (خردشده) 4 ساقه
ژامبون دودی (نواری خردشده) 4 ورق
قارچ (خردشده‌) 8 عدد
کره 80 گرم
گوجه فرنگی (نگینی خردشده) 2 عدد
کنسرو تن ماهی (بدون روغن) 1 قوطی (200 گرم)
جعفری (پاک و خردشده) 50 گرم
سس گوجه فرنگی 160 گرم
روغن مایع به مقدار لازم

طرز تهیه

1. برنج را با آب و نمک به مدت هشت ساعت خیس کنید، سپس هنگام پخت آب روی آن را خالی کنید.
2. در قابلمه‌ای آب را روی حرارت قرار دهید زمانی که به جوش آمد، برنج را داخل قابلمه حاوی آب جوش ریخته، به مدت 10 تا 14 دقیقه تا زمانی که برنج آماده شود، سپس در آبکش بریزید.
3. روغن را در تابه‌ای ریخته و روی حرارت بگذارید تا گرم شود. سپس سیر، پیازچه و ژامبون را به مدت دو دقیقه سرخ کنید و تفت دهید.
4. قارچ را نیز در تابه ای دیگر با دو قاشق سوپ‌خوری کره تفت دهید سپس گوجه فرنگی را اضافه و هم بزنید (تفت دهید)  و کمی نمک و فلفل بیفزایید. پس از دو الی سه دقیقه تن ماهی را اضافه کنید. سپس جعفری و سس گوجه فرنگی را هم اضافه کنید و هم بزنید و از روی حرارت بردارید. سیر، پیازچه و ژامبون را نیز به مواد اضافه کنید.
5. در کف قابلمه‌ای روغن ریخته روی حرارت قرار دهید داغ که شد یک لایه برنج  سپس یک لایه مواد بریزید، به همین ترتیب ادامه دهید به طوری که در لایه آخر برنج سفید باشد. درِ قابلمه را گذاشته زمانی که بخار برنج بلند شد مابقی کره را ذوب کرده و روی آن ریخته مجدداً در قابلمه را بگذارید تا دم بکشد. سپس سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید